Thursday, May 14, 2015

ASSALAMMUALAIKUM!!

Assalammualaikum.... 

Achhummm...!! hahahah...berhabuk bersawang blog ni..
Serupa rumah hantu dah... 



Tiba-tiba rasa rindu nak menaip luahan hati kat sini...apa kabar lah agaknya kawan-kawan semua ye...masih ingat kat blog ni lagi tak..

Ke dah lupa..? huhu....its ok kalau dah lupa... (^_^)

Saja singgah sini jap...tengok lah macam mana nanti...kot rajin..I update la..faktor tak update...biasa lah..busy...

See....I baru nak cerita panjang-panjang...dah ada tugas memanggil...humph...



Ok lah..you all take care yupp... (^_^)

Thursday, February 05, 2015

DAH TIGA BELAS TAHUN UMURNYA

Assalammualaikum... (^_^)

Hmmm..siapa yang dah berumur 13 tahun tu??

Tak lain tak bukan...Si DD Didott la...haih cepat betul masa berlalu...dulu dia kecikkk je...sekarang ni?..

Alhamdulillah...kehadiran dia memang menceriakan suasana...terasa sunyi betul bila dia tak ada...

I belum share lagi kan dia dapat sekolah mana? Alhamdulillah dia dapat masuk sekolah berasrama penuh...Sek. Integrasi Selandar..nun hujung Melaka...huhu..

To DD Didott...
HAPPY...HAPPY BIRTHDAY...
Moga terus success dalam pelajaran..
Jadi anak yang solehah..anak yang membanggakan ibu ayah & kakak-kakak awak...

We love you sooo much... (^_^)

Nak wish...tak boleh..kena tunggu dia call dulu..kat sekolah mana boleh bawa fon..bergantung harap pada Public Phone je la...

Meh tengok gambar terbaru DD Didott...manis bertudung labuh...suka tengok dia..

Oklah...I minta diri dulu...till we meet again..take care dear fwens!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...