Friday, October 17, 2014

MURAH REZEKI

Assalammualaikum.... (^_^)

Hari ni nak share dengan you all tentang sebaris ayat dalam Al-Quran ni, ayat murah rezeki/rezeki yang tidak disangka-sangka.

Mau tak...? Mesti lah nak kan...ayat yang pendek...mudah je kita nak hafal dan dijadikan amalan..

Surah Sad, ayat 54


Untuk lebih jelas...

Surah.My
Amalkan selalu...you will see the result... (^_^)

Alhamdulillah...terima kasih Allah... (^_^)

Kalau ada part yang salah...tolong betulkan ya...terima kasih.. (^_^)


p/s: usaha...doa..dan tawakal..itu lah kunci utama...kalau setakat berdoa tapi tak berusaha pun tak jadi juga..yer tak...moga perkongsian ini bermanfaat untuk kita semua..Insya'Allah...

Tuesday, October 14, 2014

TERIMA KASIH ZALORA

Assalammualaikum... (^_^)

Ada tak yang tak tahu tentang ZALORA..mesti dah tahu kan...laman shopping online...berlambak kot iklan ZALORA kat tv...

So...apa kaitannya antara I & ZALORA...?

Well...masih ingat tak I ada publish entry yang bertajuk SUGARSCRAFT PILIHAN HIJABISTA

Entry itu sebenarnya berbentuk advertorial...first time dapat job mengiklan di blog ni...huhu..

So...hasil daripada iklan tu...dapat la I bershoping di Zalora....


Service penghantaran yang cepat...


Tengok ni...setiap barang yang kita beli...boleh return tau kalau barang tu rosak..siap bagi packet poslaju tu...

Bila barang dah sampai...kita akan terima 1 sms dari Zalora bertanyakan tentang tahap kepuasan pelanggan...adakah pelanggan berpuas hati dengan service Zalora ataupun tidak...

Nice....


Tada,,,,I pilih bag kerja....berapa harga bag ni...?
erm....kalau rajin...you all check sendiri la kat Zalora eh...heee... (^_^)V


Barang tiba dengan keadaan yang baik...quality pun ok juga...so I simpan je la packet pos laju tu...kot nak pos barang kat orang...tak payah beli lagi... (^_^)

Apa pun...Alhamdulillah...terima kasih Zalora di atas peluang ini...mungkin lepas ni ada peluang-peluang yang lain...insya'Allah kalau ada rezeki nanti ada lah..

So...kalau free...jom cuci-cuci mata tengok barang kat Zalora..I suka cuci mata tengok handbag..huhu..rambang mata... (^_^)


p/s: kot ada di antara you all yang nak tumpang iklankan produk you all kat sini....boleh roger-roger I eh..kita kautim baik punya...heee... (^_^)V