Wednesday, April 02, 2014

DD DEMAM



Si DD Didott ni dari hari sabtu lagi dah demam....kesian dia...pergi klinik dah tiga kali..
masuk hari ni...dah 3 hari juga la tak ke sekolah...
siap kata rindu nak ke sekolah...alahai....

Biasanya budak ni kuat makan...tapi sejak sakit ni....dia dah tak ada selera nak makan..makanan sedap macam mana pun dia tak nak....
tengok...pipi tembam dia dah tak ada...

Biasanya dia suka menyakat orang....suka menyengih....sekarang ni....I siap paksa dia tuk senyum...alahai...

kesian dia.....semalam ke klinik lagi...doktor suh pergi klinik kesihatan hari ni tuk cek darah...
doktor suspect denggi... Allahhurabbi.... (-__-)"

Moga DD ok..ok je....jangan lah kena denggi...


get well soon DD Didott.....luv you...

Monday, March 31, 2014

MR WHITE

Saje ngetest update blog dari erm..errr..dari 'tipon' baru.. (>_<)

Yang dalam gambar tu Miss White...yg in Mr White...besar sikit je dari Miss White yang comel tu..

Hope mood nak aktif blogging kembali lagi.. (^_^)V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...