Thursday, November 20, 2014

DIA ISTERI LUAR BIASA

Assalammualaikum.... (^_^)

Rabak mata I hari ni...lemaunya rasa.....tidur lewat..bangun awal...huhuhu...

Kenapa....? semua kerana DIA ISTERI LUAR BIASA....!!!!

Siapa Isteri Luar Biasa tu....??

Yang ni....


Ceh...novel rupa-rupa nya eh...?? heeee...maaf...
Sebab tu la I malas nak baca novel..bila rasa cerita menarik..memang susah nak berhenti...akhirnya sanggup tak tido semata-mata nak habiskan baca novel ni..
Buruk betul perangai....

Sudahnya diri sendiri merana...

Apa pun...I nak bagitahu..kepada peminat novel melayu...cerita ni best...memang agak luar biasa jalan ceritanya...

Dewi Yusra sangat anti dengan lelaki...tapi mahukan zuriat sendiri untuk menyambung legasi perniagaan Nasi Ayam nya...Dewi Yusra tak mahu anak angkat, dia mahu anak dari darah dagingnya sendiri.. kalau dah anti dengan lelaki...macam mana nak dapat anak.. ??

Dia sanggup jumpa doktor untuk melahirkan anak tampa perlu berkahwin...gila memang gila...malah ditegah oleh agama..malangnya plannya tidak menjadi..doktor-doktor yang dia jumpa semua tidak mahu bersubahat dalam melaksanakan plan gila dia. 

Tiada jalan lain, selain berkahwin. Tapi macam mana....??

Plannya bermula bila dia secara tidak sengaja bertemu dengan Raden Amzar, apa terjadi...??

Ha...yang tu you all kena baca sendiri lah...tak leh cerita lebih-lebih... (^_^)V

Okey lah...sampai sini dulu, nanti I cerita lagi..sorry tak sempat nak menjengah... :)





p/s : hmm...lama dah I tinggalkan aktiviti penulisan kat blog sinun tu...dah setahun lebih kot tak berupdate...huhu...entahlah...tak ada masa nak berfantasi sekaligus menzahirkan dengan perkataan..huh! bunyi macam I ni busy bebenor kan...?? :)

Monday, November 17, 2014

BUYBYE WHATSAPP


Assalammualaikum... (^_^)

Hari tu whatsapp I problem...tak boleh nak buka walaupun dah update...WhatsApp ni kan suka paksa pengguna dia update..kalau tak update tak boleh guna...ceh..

Bila dah update...tak boleh buka pula..blank je sampai ke sudah...so cara terakhir...I uninstall kemudian install semula...baru lah ok..baru lah muncul double tick warna biru tu..huhuh...

Masa nak install semula...keluar mende alah ni..


Ceh....dah dekat setahun juga I gunakan whatsapp ni...ada kawan I pun ada yang dah kena bayar...tapi tak sure dia bayar ke tidak....ada juga yang suggest guna Telegram... I belum install lagi..nanti lah bila dah tak boleh guna whatsapp ni I install Telegram pula... :)



So...nak tanya...you all sanggup bayar tak..bila dah cukup tempoh setahun you all guna whatsapp...?

Macam mana pula dengan Telegram...ada yang dah guna...??best tak...??

Share meh.... (^_^)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...