Friday, July 17, 2009

AWARD FROM ME<----> STICKY MICKEY

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye fwens....

hrumm..follower APA KATA HATI sudah bertambah sekarang ini sudah mencecah kepada 51 orang...

actually, memang dah pasang niat..andai follower mencecah ke 50 orang...I nak buat award tuk semua...nah...hari nie...dh jadi 51 orang.....terima kasih....



terima kasih ya..kerana sudi menjadi pengikut Apa Kata Hati..terima kasih juga di atas segala sokongan...pendpat..serta nasihat....Nabilah amat-amat menghargainya..tampa kawan-kawan semua..maka sepi lah laman APA KATA HATI nie...thanks again..and jangan sesekali lupa yang...Nabilah sayang kamu....muah

so sebagai penghargaan...sila la terima award yang xseberapa nie..I buat sendiri tau...



oppsss...lupe...sambil2 ambil tu...nak u all coment sikit tetang APA KATA HATI nie...tak kisah nak kutuk sekali pun...andai ada kelemahan-kelemahan bagi tau lah yer..contoh mcm n3 xmenarik ke...layout buruk ke..apa2 saja...

I akan perbaiki..I xkisah if u all nk kritik sekali pun..memag itu yang I mahu kan dari u all...harap u all xkeberatan memberikan pendapat ya.

Thanks.....:kiss:






THIS IS STICKY MODE N3 SILA SCROOL KE BAWAH UNTUK N3 TERBARU



31 comments:

damaiinx said...

teme nd kasih bebyk,
rasanyer...Dmx org petama...bukan takhir...hihik

♥ ana_bp86 ♥ said...

tq awk..nnt sy uat eh..huhuhu

aien~s corner said...

aien amek ya... t aien dh post aien bg tw k :) muahz!

nabilah_2908 said...

sm2 DMX..nk mitk tolong bg komen cikit pasal blog nie..boleh kn..?

nabilah_2908 said...

ur welcome ana...

nabilah_2908 said...

hehe...ok aien..:)

++...piCaSa-mE...++ said...

hye nabilah..thanx 4 da award..so nice..hmm nnt i'allah free2 kte komen psl blog ni k..tp i think blog ni ok jek..xde pn yg xok..syok bce coz byk bnde leh bljr n srnk tgk life nabilah..keep it up k..hieeee..luv yaa..(^_^)

kuIna LadyInRed said...

toce toce...
sama2lah kita meriahkan alam tenet nie sambil menjalinkn silatulrahim.

Ady Syam said...

Thanx... cute award tu!~!~!~ suka suka... thanx sekali lagi!

Syarinie Amran said...

thanks nabila
:)
rajin yer buat award ni.
cantik.

Aspalela said...

Terima kasih yg x terhingga Nabila...nnt saya copy paste ye...
Tentang komen...esok lusa saya bgtau...

moga rajin jengah blog saya yg tak seberapa itu...

daaaaa!!

• roOZu • said...

terima kasih ya..

lebbiu..

~Insan Biasa~ said...

salam nabila...cantik award tu. saya amik n simpan bebaik. blog nabila ni cantik...cute sesuai le dengan tuannya yang masih muda remaja...hehehe...sesekali ker TS meh la beri satu dua ulasan gaks...okays? specially untuk n3 'lelaki pertama dan lelaki kedua" itewww...ahaks!

okay nabila once again ...thanks.

anaklaut said...

salam...terima kasih atas pemberian awrd tu.

award yang sangat unik, menarik, cantik, cute dan lain-lain..
tq so much..!

tuediak303 said...

wahh..cantek nyer award.. wokey nnt encik Tue post.. da post kang gua bgtau.. Trimass cik nabilah.. truskan usaha..slamat maju jaya..

nabilah_2908 said...

hye leeya..thnks ya...I love u to.. :)

nabilah_2908 said...

sama2 kak lady in red... :)
kak...jgn la tutup blog tu.. :(

nabilah_2908 said...

ur most welcone ady.. :)

nabilah_2908 said...

sama2 sya...senyum2 selalu... :)

nabilah_2908 said...

ok aspalela...nnti sy singgah selalu.. :)

nabilah_2908 said...

luv u too roozu.. :)

nabilah_2908 said...

ok insan biasa...nnti sy singgah balik ya.. :)

nabilah_2908 said...

ur welcome AL... :)

nabilah_2908 said...

ur most welcome mr tue.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

tq nabilah...nice award..cuke cangat..

nabilah_2908 said...

ur welcome azah...:)

ladymiaka86 said...

salam ziarah..

thanx nabilah sudi singgah ke blog sy yg x seberapanyer tu...
thanx utk award tu.. nnti sy amek..
dah tepek sy bgtau..

blog nabilah ni ok.. menarik utk dibaca..
sekurang2nyer blh amek iktibar dr pengalaman nabilah kan..kan..kan
hihi...
keep up a gud work..!

anaklaut said...

salam..nabilah_2908,

terima kasih miss nabilah kerana sudi singgah anaklaut memberi ulasan yang bermakna pada anaklaut.

jemarisepi said...

hai dear..thanks award...actually akak x ader apa nak komen ttg blog u dear..blog u so nice,syantek sgt..jeles jer rasa...(jeles secara sihat ok)...hihihi

apa pun thanks juga kerana sudi jengok blog akak & jadi follower blog akak..moga kita akan kekal follow meng follow..hihihihi...

akak pun syg kamu..muacchhhhh

~SweeTHeaRT~ said...

thnx 4 ur award dear..=)
nice award..=)

:: puteri_katak :: said...

thanks tok award ni.:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...