Thursday, July 16, 2009

BERAT

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hello my lovely fwenss....

tajuk n3 kali ni adalah BERAT...

BERAT...?? Berat apa...berat badan kah...?? soal

berat badan tu no comment la...hehehehe...biarlah rahsia....malu nak share..malu2

actually BERAT kali ni berkaitan dengan berat blog APA KATA HATI ni...masuk kali ni..dah 2 orang viewers comment mengatakan bahawa blog ni berat..

what do u all think..betul ke..??

I rasa ada betulnya...tapi kadang-kadang jer la...sometimes lambat juga nak view...sometimes..laju jer...so...I pun cuba buangkan gatget-gatget yang ada kat sini...tak tau dah nak buang yang mana...I sayang semuanya..tapi dengan rela hati terpaksa dibuangkan juga...

hrumm..sedih..sedih..tapi pe nak buat kan ??...if I kekalkan kesemua gatget2 ni...bila lambat loading..nnti u all bosan pulak menunggu...I pun pernah merasainya...huhu... akibat blog berat la..I malas nak singgah kat blog dia....hrumm...tak nak perkara yang sama terjadi pada blog ni..

kelmarin...I singgah menyinggah kat 1 blog ni...iaitu di SII I selalu jer lepak-lepak kat blog dia ni..tapi sebagai silent reader jer..hehehe...banyak tutorial yang ada dlm blog nie...ade juga yang I cuba-cuba..ada yang menjadi...ada yang tak...emo21

di SII ada n3 tentang BLOG BERAT

so I pun try la...and ini lah result nya...



BLOG ANDA BERAT..!!!!!

andainya saiz blog melebihi 200.00 KB itu bermakna blog anda mengalami obesiti...(apa la yg I mengarut ni agaknya...hehehe)

tapi betul la...memang terbukti my blog berat...if nk try tengok berapa berat blog anda...anda-anda semua boleh la singgah ke blog SII untuk lebih cepat...click saja di BLOG BERAT

ikut arahan ..then see the result....easy kn...?

ha........pas dah singgah kat SII jangan lupa singgah kt cni balik yer...MySpace

nak minta pendapat u all...widget mana yang perlu I buangkan....eh...eh...
boleh kan...kan...kan??MySpace

I akan menanti dengan sabarnya di sini...hehehe....makeup

ok...till we meet again....
take care everyone....

MySpaceI loveeeeee you...........MySpace


6 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

berat ke?klu sy..klu lmbt sgt loading..sy refreshkn je so xde masalah la nk buka blog nabilah..blog sy pun byk widget2..syg la buang widget..

++...piCaSa-mE...++ said...

leeya dh try dh..hehehe..

ai said...

elok je aku bukak baju eh, blog kau ni.. :P

nabilah_2908 said...

so..xde la berat mn kn blog sy ni..? xspertimn yg telh di komen oleh viewers2 yg lain..?

so..xperlu dh nk bunag2 widget g...syg tau...:)

nabilah_2908 said...

blog leeya berat x..?

nabilah_2908 said...

hehe..yer ke ok kak..?
wokeh2..thnks akk...(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...