Wednesday, July 15, 2009

CHAQ LAGI

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

hye again....
hrummm...kali nie..I nak share ngn u all tntg video juga hehehe...xtau la kenapa dengan Nabilah nie...demam youtube agaknya...heheheemo21

tadi singgah blog CHAQ dia ada tinggalkan pesan untuk penyokong-penyokongnya...jom tengok



All the best to you CHAQ


8 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

bila tgk chaq skrg ni dh cm muka ajai lak..

aien~s corner said...

chaq comelkn.. heheh hei nabilah.. yg bg lirik 2.. meo la.. mst knal la.. yg ske lukis kartun 2.. dia komen kt n3 aien tjuk dugaan cinta kot.. hehehe nbilah n tuan pnye je tw answer nye.. haha

Anak Merbok said...

minat sungguh diaa kat chaq erk??? hehe..

mizz saifa said...

fesyen rambut chaq mcm ajai tu yg nampak diorang iras2 ckt.. dah mcm adik beradik aku tgk.. ke mcm anak ngan ayah.. hihik.. aku x tau la berapa umo chaq ni.. yg konferm ajai da tua...:p

nabilah_2908 said...

mmg dh mcm ajain dah azah..ajai versi muda.. :)

nabilah_2908 said...

chaq mmg comel pun aien...hehehe..tu yg terpikat..terikat..wahaha... :P

ok..dh tau dh sape yg bg tu..10q..10q..jiwang gak meo tu kn..hehe...:)

nabilah_2908 said...

mmg minat pun adek..:)

nabilah_2908 said...

haha..betul tu saifa... :)
c chaq nie kecik g..br 20 or 21..
dh mcm bapak ngn ank kot...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...