Friday, July 24, 2009

HANGIN!!!!!!

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Hye readers....
Hrumm...pagi ni mood tak berapa nak ok...huh...pagi-pagi lagi dah wat I hangin..emo1

Saja I nak luahkan kat sini...if u all bosan baca jangan teruskan bacaan yupp...

Sejak dari semalam lagi...I sakit kepala...migrain datang lagi...nak tido pun tak boleh...tak tau la tido kul bape semalam..yang pasti agak lewat...

bagun pagi dah lewat...sampai office pun lewat jugak..lewat 15 mint...hari ini dalam sejarah...I sampai lewat ke office...

masuk2 office....ya Allah....pekat giler giler bau rokok...kepala masih lagi sakit..bila bau tu...watkan I naik hangin time tu jugak....

dieorang buat parti rokok ke apa...??I tau la sape neyr keje...tak yah cite kat sini...memang semua kaki isap rokok..bukan ke dah terpampang sign dlm office nie..kawasan larangan merokok..xnmpak ke...apa nak I printkan sign lagi besar...biar mereka-mereka ni nampak..??



I tak tau la nak cakap macam mana lagi...mereka ada meeting gak nyer malam tadi..biaselah..orang2 kt cni bukan kire waktu nk masuk office...I jer sorang yang ikut...yang lain..suke ati dia nak masuk kul bape...huhu...

habuk rokok bersepah ats meja...bwh meja...ish....cawan-cawan pun cantik jer buat perhiasan atas meja...

sentap terus la...ish...mereka-mereka ni memang.,..bila I ada...memang dieorang xs moking dlm office...ok la tu kan..bila I tak de..wah...bermaharaja lela pulak..u all boleh bayangkan betapa busuknya office pagi nie...ashtry rokok tu penuh dengan rokok...betul kan..pe yang I cakap tadi..mereka buat party rokok..huh..!!!

sudahnya...I keluar dari office tu..bawa diri ke Mapley kt depan jalan nak masuk office tu..huhu...kebetulan belum bfz lagi..so pekena la roti sardin sekeping ngn teh ais...haha..pagi2 dah minum ais...

ish..ilang mood tul pagi tadi....

lama mencari ketenangan...I balik office semula..tgk2..dah bersih dah cawan-cawan tu...bau tetap ada....tp time tu..I dah cool down balik...

I amik airfresher yg tergantung kt dinding tu..I spry 1 office...bukak pintu semua...staff yang datang wat bodo jer..wat muka tak bersalah...huh..ingtkn I tak tau mereka-meraka punye keje...mau jer I report kt Mr R..biar padan muka semua....lama dah I simpan tau...sabr jer la...if sekali lagi berulang...confirm...I cakap terus pada Mr R...

huh..bad day tul pagi nie.....:angry:


10 comments:

mizz saifa said...

sabar nabilah.. camtu la kalau keja dengan lelaki.. terpaksa gak sedut bau rokok diorang.. yang teruknya kita, ley menanah hidung tu.. huhuk.. sabar2..

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..xde tata susila sungguh mereka..di opis jd tempat mereka merokok..cukup x suka bau rokok..busukkkkk..

Anak Merbok said...

BUNUH TERUS JE ORANG YG ISAP ROKOK TU... HAHAHHAAHAHAHHAHAHA...
MENYAMPAH TUL LAAA...

nabilah_2908 said...

sy tgh sabar la ni saifa...die yg isap rokok tak mati..kita yg x isp ni yg mati dulu...cz dok sedut asap2 tu..huhu... :)

nabilah_2908 said...

wslm azah...ha...betul sangt2...busuk sngt2...tak tau la mana besh nyer isp rokok nie...hrumm..xfhm tul..

nabilah_2908 said...

wah...ganaz nyer...samapi nk bunuh..huhu,,

aRien de GreaT said...

uihh...marahnyer nabila..sbar ek..hmm..kiter pun mang xsuka sgt org merokok xhornat org nih..hmm..tpitu la kan..apo la dayo kito..sbar yer nabila...

p/s..korg2 kat ofis nabila..klu trbaca blog ni, jgn smpai nabila yg hisap rokok..!!!!

nabilah_2908 said...

hahaha...tul gak tu kan arien...if geram sngt...ngn sy sekali join isp rokok..thn hembus asap kt muke dieorg..ha baru tau...huhu.. :)

aRien de GreaT said...

hehehe..btul3...bru diorg rsa... hahahha (gelak besar mode) :D

aien~s corner said...

pakai topeng mulut... pe ntah nme dia hehehe

jerebu dlm ofis..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...