Saturday, July 18, 2009

HARRY POTTER & SHOUT AWARDS

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Morning readers.....

Happy Saturday....so apa plan u all hari nie....ha...mesti ada macam2 plan kan...?? me to..me to..hehehe..

biasenyar xde plan kan...ha..hari ni ada...

hari nie...nak g tengok wayang...cite HARRY POTTER..





hrumm...suka...suka...joget

I pergi dgn sape...sorang ke...?? tak de la...g dgn Adin....dia dah balik dh semalam...baru jap tadi dok usha2 MBO..nak tgk wayang kul bape...

I memang minat la sesanagt dengan HARRY POTTER ni...dari first movie lagi...memandangkan ni yang terakhir..I tak nak lepaskan peluang..huhu...

nasib baik la Adin balik...if tak..hrummm...nth....silap2 ari bulan..I g tengok sendiri..wahaha...desperate sangat la if macam tu...hehehe...nanti I wat review pasal cerita ni k...
ari tu nk g tgk TRANSFOMERS xdapat....emo4

seriusly xde geng...sampai I ajak my mom g tgk...tp my mom xmau...yer la...faham...my parents bukan minat pun tengok cerita2 cm ni...xpe la..nnti I g cari DVD cite ni..sure dh bersepahkan sekarang nie..even quality x bape baik...ok la...lepaskan hajat tuk tengok...cz..1st episode I x miss pun...sampai tgk 2 kali tau...huhu...

ok..tutup cite pasal HARRY POTTER...masuk pulak pasal SHOUT AWARD

apa SHOUT AWARD nie....I dapat AWARD lagi ke...??? hehehe...tentu ramai yang dah tau SHOUT AWARD ni apa kan...Live dari 8tv semalam...

siapa yang tgk..sila angkat tangan,,???

I angkat tangan separuh jer boleh....hehehe...cz I tak tengok sangat...tengok jap2 jer...boring ah...performance dari artis2 pun...erm...xbape besh sangat...menjerit2 jer..huhu...

besh lagi tengok cite Nur Kasih...hehe....

I just nk tengok Sean Kingston jer...nak tengok dia secara live...besar nyer die...kan..kan...huhu..if kene penampar dari tanagn dia...mau pengsan 10 ari..wahahaha...tapi tetap cute....hehehe..macam teddy bear...hahaha...boleh terima ke I cakap mcm tu....??MySpace

tapi...............

ada tapi nyer.......bit disappointed la....masa Sean Kingston nyanyi...ade la pulak die miming jer..?? dah tu asik menjerit jer...suara lak kasar...x sama macam suara dia ketika dia nyanyi...I pun mula la mengomel...mula rasa sangsi...tah-tah selama ni..bukan dia yang nyanyi...huhu...

bila dah last2..bila dah xde music...baru la keluar suara dia yang ori....ha..baru la I yakin yang tu memang suara dia...hehehe...tapi xpatut tul la wat miming...datang jauh2..wat miming jer...?? huhuhu...satu pembaziran....

jom kite tengok pic2 teddy bear yg choomell nie...




tengok la rantai emas yg dia pakai tu....huhuhu...



jam die pun...blink-blink



yer-yer jer wat mimik muka mcm tu..suara xkeluar pun...dia macam penat jer ats stage tu..


hrummm...ok la...penat juga dok berceloteh ni..even hanya berkata-kata dalam hati...

nanti kita jumpa lagi yupp....I undur diri dulu...wish u all have a great weekend...

MySpace Nabilah sayanggg kamu...dont forget that....


credit to : SHOUT AWARD & OH ARTIS


6 comments:

aque said...

assalamualaikum.. hehhehe..
maceh singah umah cayew yg x seberapew tu...
owg dah cihat dah
:D

minat harry poter yew...
samew r..
tapi x negok agi..
:(
myb nanti kot..
hehhehehe...
yang penting harry encem....
love him co.. much..
heehheh..

p/s: x negok pown shout awards.....
erm... mmg beco r sean kingston..
tengok dari pic2 nabilah...

p/s agi: panjangnye owg bebel..
;)okok... salam nabilah..

hasni said...

hai sis

mizz saifa said...

hai nabilah.. sy angkat tgn x smpai separuh.. hehe..

yela tgk kejap jer shout award.. xtau la apa yg bestnya.. meenjerit lg bnyk dr menyanyi.. sesuai sgt la dgn nama award tu..

nabilah_2908 said...

hye aque..
dh sihat dh yer...bagus la cm tu..:)

nabilah_2908 said...

hye hasni..pe kabar..?

nabilah_2908 said...

hahaha..sy setuju ngn saifa...menjerit jer bnyk..xmenarik lngsung...huhu... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...