Friday, July 10, 2009

KHAS BUAT AIEN

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


blogger yang bernama Aien...sila angkat tangan...hehehe...

mula2 intro jer dah promote nama Aien kan..?? harap Aien xkisah..saja jer nak buat kelainan..

actually nak jawab tag yang telah ditugaskan oleh Aien.. lama dah peram tag nie...sorry Aien...

ok..nak selesaikan la nie...

sebelum tu...nak tayangkan award dulu...actually award ni dah pernah dapat dah..sekarang nie dapat lagi...so dah ada 2 award..hieee..suka...suka...thanks Aien :flower:


ni la award nye.....

kita jawab tag pulak yer....

Nyatakan 5 Fakta Menarik Pemberi Award Ini :-


star loveable person..selalu jer dapat award...hehe
star active blogger..rajin jer jawab tag..update blog die..
star still studnt lagi
star tgk dari gamabr-gambar yang ada kat blog Aien rasanya..Aien nie happy go lucky person
star friendly..loving..n carring...

Setiap blogger harus menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya..

peace Nabilah nie sebenarnya..pendiam org nya...susah nak senyum...if org tak kenal...pasti cakap Nabilah nie sombong orang nya.....Hey..hey...dont judge a book by its cover ya...xkenal maka x cinta tau..bila dah berkawan..Nabilah sangat2 menyayangi kawan-kawan nya...

peace Nabilah juga seorang yang simple...tak cerewet sangat..bersyukur apa yang ada...even bab makan sekali pun...apa ada Nabilah kan bedal xmerungut pun..if sedap makan banyak..if x..makan sikit jer la...bab baju pun...xde neyr nk yang jenama jer...if baju tu 10 ringgit sekali pun andai cantik...ok jer...

peaceNabilah nie...xsuka nak marah-marah...suka pendamkan perasaan...lebih suka berdiam diri...tp...bila kesabaran dah sampai tahap nya....Nabilah akan meletopp mcm bomb nuklear...huhu

peaceNabilah jugak kuat mengusik orang...kawan-kawan...adik2..sometimes my parents pun jadi mangsa usikan Nabilah..hehehe...

peace Nabilah mudah percayakan orang...pada nabilah...orang semua baik...xperlu nak buruk sangka...tp padahnya..selalu jer kena tipu dgn orang...naif nyer...hrumm...

peace Nabilah punyai jiwa yg sentimental..suke lagu2 yg slow...xsuke bising2...lebih suke kan tmpat2 yang aman...mcm habiskan masa kat tepi pantai ke...tasik..air terjun..hrumm..mendamaikan jiwa...

peace Nabilah berpegang pada 1 motto hidup...." BIAR ORANG SUSAHKAN KITA...JANGAN KITA SUSAHKAN ORANG "

peace Nabilah ada juga tabiat buruk....suka tangguh2 keje...if dah start tangguh2 keje tu bermakna Nabilah telah diserang virus M (Virus Malas) sbb tu la sedaya upaya Nabilah xnk tangguhkan kerja...

peace Nabilah anak pakcik Daud n makcik Rafizah..anak pertama dari 3 adik beradik...Zafira Nabilah...Zaizaful Nabilah..and Zamra'atul Nabilah...we are the ZND's

peace Kawan-kawan dilaman maya nie..panggil Nabilah...in reality world...kawan2 panggil Fyra..my parents panggil Zafira n adik2 ku panggil Kakak.

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka..

hrumm...10 orang eh.....rasanya...xde la smpai 10 orang....Nabilah nak suh...
wek DMX

sorang jer...hehehe....nk kenal gak DMX nie mcm mn orang nya....so to DMX buat tau....




hehehe...saja je nak dera DMX

DMX jgn marah eh...hehehehe...
ok..cukup la sampai sini dulu ya....nnti kita jumpa lagi....emo21

Lastly..dont ever forget that I LOVE YOU....!!!!

3 comments:

aien~s corner said...

haha...plg aien ske yg part Nyatakan 5 Fakta Menarik Pemberi... mmg kembg gile r..hahahaha
tq dear muahz..skg mmg sllu je bloggg... tgk la t dh nek cuti..nk on tnet pn xsempt..hehehe

aien~s corner said...

hahaha...a ien phm skg pe yg spesel nye.. heheeh siap promote aien g 2..hahaha bgus2.. syg kamo lbih r g ni..tq.. yaaa muahx!!

nabilah_2908 said...

hehehe...welcome... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...