Monday, July 20, 2009

LENKA - THE SHOW

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Good morning everyone......

Pagi ni as usual...BUSY...sekarang ni tengah mengadap Financial Report...hrumm..perkara yang satu-satunya yang I tak suke buat..but I have to...this is part of my duties...huhu..

boring-boring menagadap...so..stop jap...nak bagi perhatian kt APA KATA HATI pulak...hehe..

hrumm..I nak perkenalkan u all dengan 1 lagu nie...so sweet..suke jer I dengar..more..one of my blogger friend jadikan lagu ni sebagai blog theme song dia..siapa kah geranagn blogger tu kan..??

If die baca..dia tau la tu..kan..kan..?? hehehe...

Lagu ni dari Lenka bertajuk THE SHOW

bile dengar lagu dah best..belum tengok video clip Lenka nie lagi..alahai...sweetnyer die..lagu die..hrumm..suka..suka...lala

macam Katy Perry cikit muka dia...

jom tengok...jom....



so what do u think...stuju tak lagu ni sweet..orang die pun sweet gak kan..?

enjoy the song ya...I nak sambung buat keje...date line nk kene kejar..if x siap..mamposss Mr R ngamuk..hehehe...xmau...xmau...

till we meet again....
take care everyone...

dont miss me.....but I will miss you....muah
(edisi masuk bakul...hehehe...perasan...de ke yg miss me...??)

xpe la tu..tapi kebenarannya..I will miss u all..till we meet again..
sayangggg kamu............:kiss:



7 comments:

:: puteri_katak :: said...

heheheh...
suka lagu ni...
catchy..~
lagu page shaye...

nabilah_2908 said...

besh kn lagu nie...hehe..
masuk kali nie dh 2 org dh guna lagu ni as thier blog theme song..:)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

best la lagu ni..mesti nabilah sllu dgr lagu ni..i miss u to nabilah..

aien~s corner said...

hahaha... cm nk terasa lak aien huhu

nabilah wt kj lek lok tw.. hehe take cre tw hehe

nabilah_2908 said...

Azah..sy selalu juga la dengar..juz baru kali ni tergerak tuk di kongsikan bersama.. :)

nabilah_2908 said...

hehehe...tul la..kawan blogger yg di mksudkn aien la tu.. :)

hasni said...

sis
pernah dgr lagu lenka trouble is a fren?
best tau
dgrla
smngat sikit hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...