Thursday, July 30, 2009

MENGINTAI LANGIT

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Good morning friends.......hai

di pagi yang indah ini...I nak bercerita tentang MENGINTAI LANGIT...

pernah dengar tak lagu Mengintai Langit...?? I suke lagu ni...bila dgr..ia mengingatkan I pada seseorang.....

" di dalam hujan lebat....aku mengintai langit..mengharapkan kau setuju menyintai aku....."

siapa...?? ada lah..huhu..tp itu dulu......dulu...punya dulu.....tapi hari ni tidak lagi...

ok..tak mau ingt2 kisah silam tu....

sebenarnye...I memang suka pandang langit...bila pandang ke arah langit....rasa sangat mendamaikan...bila I ada masalh...I tak happy...emosi kurang stabil...I suke pandang langit...1 therapy yg amat2 berkesan....ia akan buatkan I rasa tenang kembali...sambil memohon doa pada yang Esa...

indahnye ciptaan Tuhan.....

even if I tgh happy...I suke habiskan masa merenung langit....myb bila orang tgk..orang kan cakap I tgh berangan...fikiran melayang tah ke mana....hakikatnya...tidak...I hanya menghayati keindahann ciptaan Tuhan....

bila tgh kawan2 burung berterbangan.....mampu buatkan I tersenyum......

if u all perasan la...kt blog ni pun berlatarbelakangkan langit...perasan tak...??

I cukup suka...gambar2 macam nie...sebab tu I pilih background ni tuk APA KATA HATI....

I juga suka kumpul gambar-gambar macam ni.....banyk juga la yg I dah kumpulkan..

bila serve2 internet..masuk blog2 orang...if rasa tertarik...I akan ambil gambar tu...I selalu ambil gambar2 dari 1 blog ni....dari blog ANAK LAUT kan AL kan...?? hehehe...I ambil pun...I minta izin dulu tau..bukan main amik jer....salah tau....

hari ni I nak share dgn u all..sebahagian dari gambar-gamabr yang ada dalam simpanan...

lets check it out.....pang




cantik tak....??
yang ni dari ANAK LAUT



I suka yang ni...cantik........






ya...life goes on...



just saying good bye.....



dari ANAK LAUT lagi



ni pun sama gak...dari
ANAK LAUT



nice kan...??



ni dari photobucket



yang ni...dari Flicker



photobucket again....pic yang ni...I set as background tuk PC ni...
mendamaikan betul bila penat2 buat kerja...renung pic ni...sure boleh kurang sikit rasa penat tu..



little girl in white

banyak lagi....ada juga yang I snap sendiri...tapi tah kemana tah folder yg ade gambar-gambar tu..jenuh cari...sorry guys...nnti I try cari lagi...
pas tu boleh la share lagi dengan u all...

dh puas cuci mata..?? hehehe...harap dah puas la yer....

ok lah...I nak minta diri dulu.....nak sambung buat kerja...nnti kita jumpa lagi ya....

take care...always..always..and always.....

I youuuu................


10 comments:

mus said...

kakak nabila ni...
tk hbis hbis perangai serupa dgn sy.
hahhaha.

tp btul lh, sy pn ske gk pndg langit.
best sgt.boleh mndamaikn hati.klau dduk dlm kete tu, asyik tenung langit je.siap bole ckp lg awan ni mcm bentuk ape, mcm ni lh tu lh.
hahaha.

aque said...

huhuhuhu...
hobi owg....
kengkadang... pepagi butew... g blakang blog..
tengok burung keluar sarang....
tenang jew tau...
hehhehe....
seronok....

hehhehehe..
sangat sukew pemandangan...

p/s: owg colik eh pic2.. nabilah nie... hehhehehhe...

anaklaut said...

salam...miss nabilah,

terima kasih kerana paparkan gambar saya dalam blog nabilah..

:))

:: puteri_katak :: said...

chanteklah pic 2 nabilah...~

nabilah_2908 said...

hye mus...
yer ke..myb kite boleh hang out 1 day..n share aktiviti kegemaran kita bersama..msti seronok.. (^_^)

nabilah_2908 said...

hye fara...
hehe...sm eh...jom join the club..hehe..

ambil la..sharing is carring... :)

nabilah_2908 said...

wslm AL...
sama2...thnks cz sudi berkongsi dgn nabilah.. :)

nabilah_2908 said...

nk ke...if nk ambil la... :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..tabiat kite sma la..kite pun suka pandang ke langit bila de prob..cntik2 la pic tu..

nabilah_2908 said...

wslm...ha..lagi sorang ada minat yg sama..jom join the club...hehehe...
if azah berkenan dgn gambar2 tu...azah amik la yer.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...