Tuesday, August 04, 2009

SEJATI

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Morning fwens......MySpace

I tgh dengar Hot Fm sekarang...Faizal ngn AG berentap...sapa lagi otai...besh juga segmen ni..cz mereka putarkan lagu2 rock kapak dulu2...kelakar la mereka2 ni..kehadiran mereka mampu menceriakan suasana...

so...apa pulak kaitanya dengan n3 kali ni yer...??

kali ni saja nak mengimbau kenangan lama...boleh...??

if tak mau baca...jgn teruskn yupp...sj2 jer..tibe2 teringt..
:wink:

ok..sebelum tu..meh kita layan dulu...lagu Sejati ni...
MySpace

setiap kali I dengar..pasti kan tersenyum sendiri...automatic.....hehehe...



besh tak...??

hrumm..ada cerita di sebalik lagu ni...

cerita zaman kolej dulu....

tak sangka la..masa mula2 masuk...ada mata yg sedang memerhatikan diri ini...haha...yer la...kita ni buruk jer...so..tak aspect apa2 la kan...tak macam budak2 yg lain..cun2 semua nya...

ada 1 malam tu..malam penutup minggu suai kenal...org yg sedang memerhatikan diri ni...dia tu abang senior...final year...die suka nyanyi..malam tu...dia nyanyi lagu Sejati ni la...

mula2 I tak perasan kan dia pun...sampai la mlm lepas majlis tu..kami dok2 ngn senior2 yg lain...I ni pemalu...kwn I jer yg galak bersembang...I dengar jer..sambil2 tu belek2 fon...tibe2...die dtg join...pastu...kamiorg tukar2 no fon...bukan ngn I jer...ngn yg lain gak...

pas semua dh masuk bilik....die msg...hehe...dia tnya...suara dia besh tak...? hahaha...so...I dgn jujur n ikhlas...memuji la suara dia...besh...boleh masuk AF...hehehe..

pas dari tu...bila jumpa...malu2...hehe....nk dipendekkan cerita...

I baru pas putus dgn 1 guy ni..tibe2 dia msg...dia kata die suke kat I...hehehe...tp masa tu...I lum ready lagi...so..I ckp ngn dia...kawan2 la dulu...tp..perkara ni mmg heboh la di antara student2..

die pernah bagi 1 blouse...nice sangt2...colour pink...first time I guna...masa ada drama competition..wah...heboh 1 kolej..yg I guna baju dia..senior2 sibuk2 la cari...I ni yang mana...huhu..agak segan la juga time tu...

dia pernah bagi 1 msg...die cakap...die nak masuk meminang...hahahahaha...time tu I gelak jer la...tp I cabar dia...ok..nak tengok..dia tunaikan janji dia or tak...

kawan2 ada juga yg tau...terutama my BFF...Nyra...dia suka sngt la nyakat..setiap kali lagu Sejati keluar kt radio..kt mn2 jer la...pasti dia akn mengingtkan I pada abng senior ni...hehe...rindu la time2 mcm tu.....

masa I cakap kita kawan2 dulu..means..nk juga rapat dgn dia..kenal hati budi dia..tp dia macam malu2 jer...jarang2 nk contc I..tak kan I jer yg nk contac dia...tul tak...? tunggu juga dia...tp dia mcm tu jer malu2...sampai la dia grad..sama gak..sesekali jer..dia msg...or call....tp..bab masuk meminang tu...ttp jadi topic utama....

so...life must go on right...sampai bila harus ku tunggu...sorang...demi sorang....sampai la dah tiada siapa2....hehehe....

please dont get me wrong.....bukan bermaksud I cari dia sebab I dah single...no..no..no...just teringt jer pada dia...tak pernah nak lupa... :flower:

awl thn ni..ada la juga dia msg...ckp bnda yg sama...I cakap ngn dia..kita kenal la hati budi dulu..pasti baru la melangkah ke step seterusnya...I tak bape kenal dgn dia..I tak tau dia suka apa..apa yg dia tak suka...latar belakang diri dia...so..tak kan I nak terima macam tu jer...dia mcm tak faham...I suke juga dgn dia....tp...hrumm...nth la....so..hingga ke hari ni....dia senyap tampa berita....

apa kabar yer dia sekarang ni...myb dia dah hidup bahagia bersama pasangan dia...nthla...nk juga cari...tp di mana ya...??

nth la...tp..kenangan mengenali dia...amat2 indah tuk dikenang....lagu ni..sangt2 power..setiap kali terdengar sure teringt pada dia.....

semoga berbahagia selalu yupp.....andai la....abng senior tu terbaca n3. ni..contac me...kita kawan kan..?? just nk tau perkembangan kawan2 jer...kawan2 yg lain..ada facebook...friendster bagai...tp dia..tak lak semua tu..tu yg susah nk cari...

no fon pun xde.....hilang la..masa tukar fon ari tu..........

haih...dah macam sesi jejak kasih lak....hehehehe...

tak de la...mcm yg I cakap td....saja..tiba2 teringt....

oklah....sampai sini dulu..ptg nnti..if free....nk layan TAG pulak..berlambak dah TAg2 tu...huhu..

take care everyone........

Aku....sayangggg kamu................MySpace



12 comments:

imHepPie said...

huii..mngimbau knagan dolu2 eh...hehe

All about my Life... said...

erm..mmg bl ingt blk kenangan ms sek. dlu..besh jer..sweet jew..xde nk pkr mslh2 mcm skrg..rs cam nak blk ke zaman sek...

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..ooo..de cite disebalik lagu tu ye..kenangan manis la ni..

mizz saifa said...

Sejati
Itu yang kau ucapkan
Bila janji kugenggam
Bawah pohon kemboja
Yang sekecil kita

rangkap ni je yang aku ingat.. hehe..
sweetnya kenangan nabilah tu.. :)

SasHa Lee said...

so sweet yerkk..kalo da jodoh jumpe laa tue..hee..;)
**qt suka teringat memory silam..hehe

aRien de GreaT said...

ntah2 die tgah bca blog ni per nabilah..hehhe

nabilah_2908 said...

hye IMHEPPIE,
hehe...tiba2 teringt.. :)

nabilah_2908 said...

kak..biase la tu..kenangan manis akan selalu di ingt,,,tp apa kan daya..masa tak boleh di putarkan semula... :)

nabilah_2908 said...

wslm Azah...
indah la juga tuk dikenang sepnjg hayat.. :)

nabilah_2908 said...

hye saifa...hafal juga erk ngn lagu tu...hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye sasha...
betul tu...dunia ni kecik jer kan...pusing2..1 hari nnti kan jumpa juga... :)

nabilah_2908 said...

hye arien...
haha...hope so...
tiba2 teringt pada dia.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...