Friday, July 31, 2009

SOMETHING FOR YOU

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Selamat hari Jumaat everyone.......MySpace

hari nie..I masih lagu sibuk dengan kerja-kerja semalam....kalau boleh nak siapkan hari ni juga...esok dah boleh foward pada Mr R...date line sepatutnya hari Isnin ni...I tak kuasa nak pending2 kerja...so..siapkan la cepat-cepat....pas tu boleh relax...boleh blog walking sampai lebam...hehehe...

sebelum start...I nak ngadap blog dulu...

rentetan dari n3 yang lepas..OH MR. AM

hrumm...ada juga yang request nak yang special yer...

erm...Nabilah nak buat 1 by 1...tak larat rasanya...so..boleh tak I buat 1...thne share dgn semua..??

boleh kan....Arien ... boleh kan Haniey .. cian Nabilah..hehehe....syang Nabilah kan..kan...?? hehehe...

hope you dont mind....lum ada idea lagi la...so..yang ni jer yg I boleh buat....

hope you like it....I buat ikhlas...tiada paksaan....MySpace



ha...tak lupa juga buat kawan-kawan yang lain.....sudi lah terima pemberian yang tak seberapa ni yer....

perlu ke I listkan nama kawan2 semua 1 per 1...?? tak perlu kan...kan..kan...??

sape kawan Nabilah....angkat tangan...?? dah angkat...ha...bagus2....sila ambil yer....

Nabilah sayangggg kamu..........MySpace


p/s : dear fwenss...sebelum ambil..sila tinggalkan comment anda yer....chak

7 comments:

aRien de GreaT said...

hahaha...thanks many2 nabilah..i've got the special thing tu..hehehe..kiter xkesah pun la nbilah..kiter main2 tpi dpt btul2..best la nbilah ni..

~*~*~*~*~*~*
syangggg nabilah!!!! :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..thanks nabilah..nnt kite amik ye..mendalamnye ayat tu..

aque said...

farass nak amek....
hehhehhe..
boley x..???
hehhehhe....
chantik......
maceh nabilah...
:D

nabilah_2908 said...

tak baik menghampakan permintaan kawan2...hehe...love u to arien... ;)

nabilah_2908 said...

wslm azah...
hmm..ambil azah...simpan elok2 tau.. :)

nabilah_2908 said...

fara dear...ambil la..mmg utk kamu..:)

damaiinx said...

salam,nabilah...hahaha
nak ambik gak..tpi malu,laa over sangat....
angkat tangan jer...yekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...