Thursday, July 23, 2009

SURAT RASMI

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Morning readers...wek

Hrumm....baru sempat nk update kat sini...tengah leka-leka cari ilham..Mr R call la pulak..tu yang terbantut...hehehe..

tak ada idae la nk cite apa...bukan tak ada...ada...tapi bahan tak cukup...i kene kumpulkan gambar-gambar dulu..then baru boleh cerita...nnti dok cerita jer tampa gambar nanti u all bosan pulak...betul tak...??:dizzy:

ok...berbalik pada tajuk n3 kita pada pagi ni...SURAT RASMI...what's on ur mind dear fwens...??

I nak ajar buat Surat Rasmi ke..? hehehehe...tak de la....huhu...

Pagi ni I ada misi...iaitu mengarang surat rasmi...karang punya karang...then print...scan...then emailkan pada orang yang berkenaan...

Surat tu nak bagi pada siapa...?? ada la...hehe...nantilah andai segalanya berjalan dengan lancar..akan I kongsikan dengan u all..even tak lancar sebagaimana yang diharapkan pun...insya'Allah..I akan kongsikan juga bersama kalian...this is my promise..

jom tengok surat yang I dah buat...



apa isi kandungannya.....biarlah rahsia...
saja jer tutup content surat tu..tak elok untuk kesihatan u all if baca surat ni...

pelik tak dengan surat nie...hahaha...biarkan ianya terus menjadi persoalan...nanti I cerita..sepertimana yang I dah janjikan tadi...

oklah..nak sambung buat keje...more..hari ni hari last I puasa....yeah...!!! suka..suka...hutang I dah selesai...ha...kaum-kaum hawa sekalian...dah habis ke membayar hutang anda...puasa dah nk dekat dah nie...renung-renungkan dan selamat beramal....wek

ok..ok...got to go now..
nnti kita jumpa lagi...

take care......aku sayanggg kamu.....mmuuahhh!!!!emo8


10 comments:

mizz saifa said...

suspen nyer citer ni.. surat rasmi kepada bakal mak mertua kot.. hehe..

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah...nak bg bf ke?hehehehe...rasmi sungguh..

++...piCaSa-mE...++ said...

aii,skrg dh main surat2 rasmi plk??hehehe...

anaklaut said...

salam...

anda telah ditag oleh anaklaut.

nabilah_2908 said...

bukan saifa..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

wslm azah...nk bg bf..?? haha...nth..bukn bf la azah..belum lagi...huhu..nth jadi nth x... :)

nabilah_2908 said...

sj jer nk cari kelainan leeya.. :)

nabilah_2908 said...

yer ke AL...ok..jp lagi sy singgah.. :)

damaiinx said...

hi,nabilah..surat rasmi ? mcm lain jer...formatnyer,ker surat....payment/slip gaji..salah save ker...?hahahak

nabilah_2908 said...

surat rasmi la DMX.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...