Friday, July 17, 2009

SWEET MISS LEEYA

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye again....
weh..ngantuk ari nie...:sleep:
x banyka keje...boring...boring...ade yang terlelap juga ni..hehehe...

ok..ok untuk mengelakkan dari tertidur...I nak tayangkan award yang I dapat lagi...hehehe..ingat nak buat malam nie..tak pe la...buat petang ni jer la yupp...

I dapat award lagi from this sweet girl..



MISS LEEYA

I kidnap pic ni kat my guess book..hehe....

ok...marilah kita sama-sama lihat award yang I dapat

dah jadi trend dah sekarang nie..di sebalik award pasti ada tag...setuju tak..?? hehehe...ala tak kisah...seronok ape jawab tag... baling

ok...jom kita jawab soalan pulak....

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

ros she is so sweet...setuju tak readers...??

ros anak kedua dari 6 beradik...ingatkan Leeya ni anak first..hehe...

ros orang negorieee...(dok kt n9 la..)

ros suke pendam...suke nangis..haih....sama la kita

ros suke minum coke...dear...hentikanlah kesukaan mu itu..sesekali xpe..tak elok untuk jangkamasa panjang...Nabilah sayanggg kamu...

Jot down 10 interesting facts about youself or your hobbies

busuk as u all know...I love reading sooo much

busuk dalam misi 365 Hari Mencari cinta...wahahaha

busuk Nabilah dan TV tak kan dapat dipisahkan...hehehe

busuk tak terlalu cerewet...bersyukur lah dengan apa yang kita ada..

busuk susah nak cari kasut...maklumlah anak GIANT..hahahah

busuk suka life yang simple..not to complicated

busuk tak suka marah2..marah-marah itu memenatkan

busuk bila dah sukakan sesuatu...susah untuk sukakan yang lain

busuk moto hidup...dlm hidup ni..biarlah orang susahkan hidup kita jangan kita susahkan orang

busuk terlalu banyak impian yang ingin digapai...mampu ke..Insya'Allah.

Pick 10 most deserving recipients and describe them

ok...ni la 10 orang yang bertuah menerima award yang cun kt atas tu...



mereka-mereka ni la yang layak tuk terima award di atas...

yeah.....siap sudah.....MySpace



12 comments:

anaklaut said...

salam..

wah...anaklaut pun dapat award.
terima kasih..

aien~s corner said...

nama aien de lg.. yeah!!

++...piCaSa-mE...++ said...

haha..pndai2 jek kate leeya sweet..hmm pe2 pn tq jwb tag..yg coke 2,leeya akn kurangkn k..muahhh2..hieeeeee

nabilah_2908 said...

wslm AL...
and u r most welcome..terima kash cz sudi singgah..sudi juga memberi comment...so u deserve this awrad dear friend.. :)

nabilah_2908 said...

aien kan lovable..if ada awrd...ade je la nm aien tu...hehe...so sekarng nie...rasa2nya...dh bape award yg aien dpt..? hehhehe..

nabilah_2908 said...

leeya mmg sweet pun..x tipu...hehehe..:)

ai said...

pandai kau ye! ni award cum tag ni..muahahahaha..

nabilah_2908 said...

hehehe..sowie kak..:)

aien~s corner said...

dr nabilah je dh 4 awards hehehe tq cyg...hehe

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

tq nabilah..masuk yg ni 2 award sy blum amik lg..nnt sy amik tau..muah2..

nabilah_2908 said...

ur welcome aien..:)

nabilah_2908 said...

if azah free...datang la amik..xde paksaan dear...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...