Thursday, July 23, 2009

TAG

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye...I'm back....wek

tengah tunggu time tuk balik jer sekarang nie...sakit kepala...lapar....hahaha...tak tau la kenapa hari nie..I tak tahan...tak macam hari-hari yang lain...I ok jer...pada hari terakhir lak rasa macam ni..hrumm..xpe...sabar kan saja...

ok...sementara nak tunggu masa balik...I nak bercerita tentang TAG..

http://3.bp.blogspot.com/_5tFf6vwe0W0/SO2YfAVrQ3I/AAAAAAAABIc/lYV6bDE3VYg/s1600/Tagged.jpg

dikalangan blogger...pasti dah sedia maklum tentang TAG ni kan..?

hrumm..untuk hari ni jer I dah collect 2 tag...huhu...I akan selesaikan nanti...

tadi..masa jenguk-jenguk blog2 orang...ade yg buat sign kt blog die mengatakan dia anti TAG..ade juga blogger yang mengeluh bila die di TAG....ada juga yang kata terpaksa siapkan TAG nie..

hrumm..u all tau tak..bila kita di TAG..bukan bermakna kita dibuli...itu tandanya orang yang TAG kita tu ingat pada kita...dalam ramai-ramai kawan..nama kita yang disebut..tak terharu ke..??

more..melalui TAG juga la kita boleh kenal each other...betul tak...?? bila kita dah selesaikan TAG..tentu orang yang suh kita selesaikan tu rasa happy....hrumm...tak nak ke gembirakan orang...dapat pahala kan..??

so..bagi yang suka memandang negative tetang TAG nie...buangla pemikiran negative tu...jangan anggap kawan-kawan kita nak membuli...atau nak memaksa...salah tanggapan tu semua...
cuba la selagi termampu tuk siapkan TAG tu...have fun when u do the tagging things...its fun...betul tak..? terasa diri ni dihargai..diingati...

http://hissweetheart.files.wordpress.com/2009/01/tagged.jpg

kenapa bila orang bagi award..bukan main suka lagi...tapi bila diberi TAG sebaliknya..??

hrumm...fikir-fikirkan lah...dan selamat beramal...hehehe...

tah pape tah yang I cakap petang nie...sorry andai ada yang terasa mahupun tersinggung dengan kata-kata I petang nie...

sorry tau....

I minta diri dulu...nanti kita jumpa lagi...take care everyone.....

I love you..........muah



9 comments:

aien~s corner said...

i dh lme x kene tag.. kini aman.. hehe bkn xske.. bz je.. nk tgguh cm xbez lak kn.. still amek juz nk wt 2 tgk time laa...

kdg soklan nye pelik cm kite kne rjuk2 2 yg wt lmbt 2..

klu cm tnye abowt kite, senang la nk tembak hehe

tp aien lyaaannn tag! yeah!haha

hepi blogging!!

aRien de GreaT said...

hehe..kiter lgi la..xpenah kena tag pun..xpela..nak buek cmno..org dah xnak tagged kite..huhuhu

nabilah_2908 said...

hrumm...tul tu aien..evn bzz mcm mn pun..layan kn saja.. :)

nabilah_2908 said...

lor..yer ke arien...xpe..xpe..pas ni sy bg eh..:)

aRien de GreaT said...

hehe..tu la pasal nabila..kiter pun xfham..nape org bnci ngn tag...bkn kna pksa pun..xnk buat sudah la kan..heheh :)

Anak Merbok said...

@dik tgin nak cuba wat tag2 yg mcm korang duk wat tu.. tp @dik bz.. x de masa... :(

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

knp lak dorg x suka di tag ye?nk buat,buat je la..xnk buat abaikan..ye x nabilah..x paksa pun kn..tag jz utk suka2..best pe..

aque said...

semoge cepat semboh nabilah...
fara nak balik kampong.. nak g jumpew nabila(adek fara)
hehhehehe...
jumpew agi minggu depan....
tata...
assalamualaikum..

nabilah_2908 said...

take care fara..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...