Saturday, August 01, 2009

TANGAN

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Happy Saturday everyone............

Pagi ni...kt Melaka...hujan lagi...lebat la jugak...ms drive ke office...leh tak nampak jalan..
Bila hujan2 macam ni...mood untuk bekerja mula la tak de...hehehe...

Virus M ... telah menyerang......tak sabar rasanya nk balik...

ok....di pagi yang sejuk lagi mendamaikan ini....I nak share dgn u all tentang email yg I dapat dari kawan...

its about TANGAN....

its amazing....creative tul mereka2 ni....meh tgk meh....

























































stuju tak bila I cakap mereka2 ni creative...?


nampak macam real jer kan.....andai darah seni tu dah mengalir dlm badan...apa jer benda boleh dijadikan hasil seni..kagum tul....

I rasa sampai sini dulu la yer....tak tau nak ulas apa...nak cakap banyak2 pun mcm malas....harap u all semua terhibur dgn gambar2 di atas...

enjoy your weekend ya....salam sayang dari Nabilah untk semua....muah



8 comments:

Pontianak Degil said...

Sangat kreatif. Nabilah, virus M tu ape ke bende ek?

cookie devine said...

Lama xsinggah blog budak comel nih.Tangan yang creative.hhehehehe...

nabilah_2908 said...

dear fatin...virus M tu...virus Malas..hehehe.. ;)

nabilah_2908 said...

xpe sis..tau sis buzz....hehe..kita rajin ejr singgah blog cik cookie..jz tak rajin nk mengkomen jer...huhu..xde idea la sis..sowie eh.. ;)

damaiinx said...

hi,nabilah...ade motto dmx kat entries..,tangan yg magic
tpi myeramkan...hehehe

anaklaut said...

pandainya di orang buat..:)

nabilah_2908 said...

ada2 sj DMX nie...hehehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye AL...thnks 4 the visit...(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...