Monday, July 27, 2009

TUHAN BERSAMA MU

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Happy Monday everyone.....

harap hari ni...adalah hari yang lebih baik dari semalam...

Tuhan sentiasa bersama mu.....



"Alihkan matamu ke laut,airnya cantik membiru dan penuh ketenangan,tapi hanya Allah saja yang tahu rahsia didalamnya.

Begitulah dengan kehidupan manusia, riang ketawa tapi hanya Allah yang tahu rahsia kehidupannya.

Jika rasa kecewa, pandanglah ke sungai , airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu menghalang.

Jika rasa sedih, pandanglah ke langit, maka kau akan sedar bahawa Allah sentiasa bersamamu..."


indah kan kata-kata di atas....seoalh2 memberikan ku semangat....

I will be back...Nabilah akan kembali seperti dulu...tiada lagi kesedihan selepas ini.....hrumm...hope so...I tak boleh nak sorokkn perasaan ini...

maaf cz kebelakangan ini n3 yang ada dlm APH agak membosankan..akgak emo...maaf...ku sekadar meluahkan apa yang terpendam dlm hati ni....

langit tak selalu cerah....langit juga tak selalu gelap....walau macam mn pun...Tuhan itu maha berkuasa....Dia sentiasa bersama mu......

credit to : KOLEKSI CINTA


10 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..knp cedey2 ni..

damaiinx said...

hi,nabilah...kuntumkan senyunmuu,biarpun seharum bunga taik ayam.....hehehek

aien~s corner said...

mmg ayt 2 bg smgt..

nk nabilah yg dulu.. xmo sedih2 tw cyg..

ramai nk nabilah cm dlu.. trutama DMX hehehehe

hei pe kaitan ng dia ae?? hehe

nabilah_2908 said...

wslm azah....hrumm..hati sy hancur berkecai azah....sekarng ni tgh kutip balik...cantum2 kn semula...hehehe..dont worry im ok now..thnks 4 ur support.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX...
sy tgh senyum la ni....happy jer rs dapat kawan2 mcm DMX.. (^_^)

nabilah_2908 said...

ok aien...im back now..dh x sedih2 lagi...senyum ni tuk aien..(^_^)

damaiinx said...

salam,hai nabilah...
aper pon...kumbang bkn sekor kannn
mungkin,ader kumbang tengah...snap senyap tu....dri mate turn ker haty
mcm....jelingan manje aien tuu...tgodaa U hahahak

hasni said...

sis
sedapla kata2 ni
pjam jap
nak post kat blog
boleh kan sis sayang:-)

nabilah_2908 said...

wslm DMX...
sape la agaknyer kumbng tu yer..bg tau la kt sy...huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hasni dear...
sure...sharing is carring..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...