Tuesday, August 25, 2009

BEST FRIEND

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hello fwenss....

hrumm...dah petang dah ni...jap lagi nak balik dah....hrumm...I letih hari ni...pergi sana...pergi sini...

sampai jer kat office...Mr R call...suh pos kan 1 pakage..coz kat office tak de orang...so..I la yang kena hantar...

sampai-sampai jer kat sana...kertas yang ada alamat tu terbang ditiup angin...I cari juga...tak jumpa...hrumm...hampa betul......so terpaksa la I pergi balik ke office...amik alamat tu balik...salah I gak...coz tak tulis jer alamat atas pakage tu...hrumm...pe nak buat...banda dah jadi...huhu...

2 yang buatkan I bertambah penat...jalan jem lak tu...haih..dugaan....

so...lepas jer urusan selesai....I dok relax2 jer la kat office ni...ada kerja....tapi I hold dulu...dah tak bermaya dah...hehehe...

so...kat cni...I ada 1 video clip beserta lagu yang I nak share kan dengan kawan-kawan semua...lagu ni best...tajuk nya BEST FRIEND...

at my music playlist pun ada lagu ni...huhu...

so..lagu ni....Nabilah tujukan kepada semua.....I love you......

enjoy the song ya....wek





3 comments:

cookie devine said...

cik Cookie syg kamoo..jadi kamoo kn tag.

nabilah_2908 said...

thnks sis...nnti sy singgah sat.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

best lagu ni..bznye nabilah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...