Monday, August 24, 2009

BLOG PUASA KE..??

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Hye.......hai

sorry la...baru nak update blog ni...hrumm...ada kawan Nabilah tanya...

" hye nabilah..bulan puasa ni blog pun pose gak ker??hehehe :)"

ha...siapa tu...??

hehehe...if tuan punye diri baca n3 ni...tau la siapa....hehehe...

sorry again....bukan xmo update....line internet kt umah tu...slow tahap dewa...

I gune broadband...biase la...line dari brodband ni..bukan kuat sngt...tapi..sejak akhir-akhir ni...makin teruk lak....dari BROADBAND sekrang dah jadi BEROKBAND


http://www.lowyat.net/v2/images/stories/celcom%20vodafone%20modem%20(580x387).jpg

tak tau la apa masalahnya....nak kata tak bayar..bayar jer....hrumm...nth la...if teruk juga..nnti I call la service center tanye...ape ke hal nyer....

u all yg guna this BEROKBAND ada masalah yang sama juga ke...??

nak view my own blog pun...payah....ni k kan pula nk view blog orang lain...nak buka email pun tak boleh...so..sabar jer la...baru pagi ni I dapat masuk...

Nabilah nak minta maaf andainya..tak dapat masuk blog kawan-kawn semua...tak tinggal komen dan sebagainya...kerna itu diluar kemampuan ku...

tak pe...pagi ni...I gerak singgah kt blog kawan-kawan 1 by 1 yer....

ha...lupa...I nak wish birthday kt one of my blogger friend...tapi dah terlambat sudah...ni semua sebab BEROKBAND nyer pasal...huhuhu...

tak pe...tak pe...tunggu next n3 ya....:kiss:

10 comments:

~0~ said...

berokband memang band paling teruk skali....sabar je la

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Huhuhuhu......AJ kat kg , Melake pun macam tu gak nabilah,makin menjadi2 lak lembap nyer....TIDAKKKKKKKKKKK
Sampaikan banyak n3 baru member2 lain AJ tertinggal....
Hmmmmmm...
Kalu ade ape2 update ttg Berokband kite ni,roger AJ ek...
Muahhhhh

nabilah_2908 said...

~0~...ramai juga yang cakap mcm tu...hrumm...sesungguhnya berokband ni mengajar kita erti kesabaran....hahahaaha.. :)

nabilah_2908 said...

sana sini org dok komplen AJ pasal berokband ni...wokeh...nnti sy g tau.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..wakakaka..berokband..

aRien de GreaT said...

hehhe..cm tau jer sape kawan nbilah yg tya tu..heheh.. :)
xpe..de msa update la yer..hehehe

nabilah_2908 said...

wslm azah...memang berok pun azah...boleh buat orang hangin...hehe..:)

nabilah_2908 said...

hehe..tau ke arien...hehe.. :)
tgh free la ni..kt umh pun free gk..tp tak leh nk update...:)

damaiinx said...

hehehe..jgn laa
cakap cam tu yek..cian dia(cedey)
nnnanti..mrajuk trus kang...hehehek

nabilah_2908 said...

hrumm...that berok tak patut ngajuk...sy yg patut ngajuk ngn dia...huhu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...