Thursday, August 20, 2009

BURUNG OH BURUNG

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

I baru pas makan...alhamdullilah.....rezeki untuk petang ni adalah kwe tiau goreng..jemu la pulak nak makan nasi goreng...nak cari lauk time-time macam ni...huh...jangan harap...memang tak de dah...

http://luvia4ever.files.wordpress.com/2009/02/kwetiaw_goreng263200550_std.jpg

gambar ni I pinjam kt pakcik Google jer..


tadi sebelum keluar...haih...hangin nyer...nak tau kenapa....???

meh tgk gambar-gambar ni...ish....




nampak tak ada cecair putih kt Miss Red tu...??



tak jelas.....?? tengok lagi.....



see.....so..u all sure dah tau kan..ape ke benda nyer ni...??




ni la sejenis cecair yang keluar dari sejenis haiwan....haiwan itu adalah seekor....

http://greenandgold.uaa.alaska.edu/podcasts/pictures/birds.jpg

ha...kenal kan dgn haiwan ni...??

membebl I sensorang tadi tau...for your information.....ni bukan kali pertama I kene macam ni...banyak kali....biar I ulang...banyak kali tau....

yang buatkan I hangin...kereta-kereta orang lain...tak pun kene..asik Miss Red jer yang kena...hrumm...kereta kt sebelah Miss Red...sihat jer...tak de pun kene tompokan yang menggelikan nih....

If la I nampak sape nyer keje yang dok melepas ni..sure I dah lastikkan 'bontot' dia...biar sembelit seminggu....wahahaha....:laugh:

dulu...I park Miss Red bawah pokok...wah...memang teruk Miss Red kena..atas bumbung Miss Red..penuh tau...cian Miss Red....

so I tukar startegy...parking tempat terbuka...tak de pokok bagai...haih..kena jugak....

I tak faham tul...apa la dosa Miss Red ni...asik dia jer yang kena..kenapa kereta-kereta lain tak kena...??

wahai burung......apa dosa Miss Red...?????huu

so..kat mana la patut I park Miss Red...?? perlu bawak masuk Miss Red dalam office agaknye...baru tak kene....muhahahaa....:laugh:

12 comments:

mizz saifa said...

hahaha.. burung tu macam berdendam ngan nabilah jerk.. memang patut kena lastik kat bontot.. keta mahal2 jadi tempat melepas pulak.. hihi

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..wakakaka..cian miss red..ni burung mmg x mkn saman..hu3..myb dia jeles kot dgn miss red..hu3..

cookie devine said...

Dik, ko bernasib baik.CC kn berak ngn burung elok2 kuar dr keta kat tapak pasar mlm.celaka itu burung.

damaiinx said...

hahaha,nabilah:)
burung nak bergurau senda nd bmanje kot..!!!

anaklaut said...

salam..


basuh sajalah....nabilah..:))

tq singgah anaklaut

hasni said...

haha
sis
kt dl lg dasyat
tgh jalan2 kat masjid jamek
burung gagak mebuang btl2 kat bahu kita
busuk bangettttttttttttt

nabilah_2908 said...

tak tau la saifa...setahu sy..sy tak pernh lak wat slh kt burung2 kt cni..huhu.. :)

nabilah_2908 said...

wslm azah...
ha...burung tu mmg jeles ngn miss red..agknye colour merah tu yg wt burung tu jeles..cz badan die tak warna merah....hehehehehe....:)

nabilah_2908 said...

hehehe...mmg celelaka itu burung sis..sesuke hati jer melepas...haih..
if bnda yg dilepaskan tu wangi n bersih tak pe gak...ish...mmg nk kene lastik bontot burung tu..:)

nabilah_2908 said...

hye DMX..
bermnja la sngt..sy dah bnyk kali kena..huhu...lepas ni...nak selubung kan jer la Miss Red tu...huhu...

nabilah_2908 said...

wslm AL..
mmg itu la yg sy wat...sy tak kn biarkan cecair itu melekat lama pada Miss Red...cian Miss Red sy kan...huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hahaha...kt ctu mmg hasni...kawan akk pernah kena dulu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...