Monday, August 17, 2009

JOM..JOM..JOM SINGGAH

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

hye fwenssss,,,,,,:bye:

hrumm...I baru pas siapkan kerja2..sekarang ni dah time lunch...mood untuk makan...erm..belum ada lagi..even lapar...tapi bila makan...tekak masih tak mau menerima nya...ha..tak pe la tu...leh slim...hehehehe...

lupa nak tanya...how are you today...?? kawan-kawan Nabilah semua sihat2 jer kan...?? harap2 mcm tu la yer...

what about me...syukur Alhamdullilah....dah sihat dah...lepas dah kene cucuk...makin baik la sekarang ni...ha...cucuk ape tu...???? doc bagi injection la ari ahad yang lepas...huhu...makan ubat dah tak jalan...huhu..cz I demam on off..so cucuk jer la jalan terakhir...

pas kene cucuk tu kan..sempat lagi I berjalan mengelilingi 1 Malaysia...dalam 1 hari....I pergi ke semua negeri...termasuk Sabah n Sarawak.....ha...percaya tak....???

percaya or tak...up to you...insya'Allah....esok I try publishkan tentang ni yupp...I nak kene edit2 pic dulu...

hrumm...ape kene mengena la pulak dengan tajuk n3 kali nie..?? jauh terpesong kan...?? huhu...

sorry....jom kita kembali ke pangkal jalan.....hehehe...

actually tujuan sebenar nk ajak u all singgah kt blog baru Nabilah...

nama blog baru tu adalah MY AWARDS

if u all perasan la...kt side sebelah kanan blog ni ada gambar

http://3.bp.blogspot.com/_ByzsF-CS-UY/SoUS_WsOElI/AAAAAAAACC8/7xd18M8rJkU/S210/samp99aa818ba8ec1be2.jpg

hrumm...di situ la I link kan my new blog....

tujuan utama...hanya lah 1....untuk meringan kan APA KATA HATI ni jer...harap lepas ni...readers aka visitors mudah untuk memview APA KATA HATI ...

I minta maaf yer di atas kesulitan yang di alami sebelum ini...huhu...

so..mulai dari sekarang..setiap award yang Nabilah terima...akan disimpan di MY AWARDS
nanti jangan la cakap Nabilah tak publish award yang kawan-kawan semua bagi...xmo cakap2 macam tu yupp...

tak pe..tak pe...nanti bila dah publish...I'll let you know...so...tidak la berlaku sebarang salah faham di antara kita...huhu....:wink:

so..dengan ini...di jemput semua ke MY AWARDS untuk lihat award yang terbaru...ada 3 semuanya...

nak tahu dari siapa....lets check it out...pang


p/s : haih...kenapa my blog masih lagi belum ada dalam blog update list...?? ish...nape lombab sngt..?? dari kul 10 tadi dah publish..smpai sekarang tak de lagi...hrummm......huu

4 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..syukur nabilah dh sihat...

aRien de GreaT said...

org singgah sni sbb nk tya kesihatan nabilah..alhmdullilah la..nabilah dh ok..idea bgus la nbilah..arin rsa pun nk bt blog utk award lah..heheheh

damaiinx said...

hi,nabilah,selamat sehat..nmpk ngan semangat bru,rajin2 bwarmup kay..bpluh,hehehe

hasni said...

sis
napa xkuar entry
adatajuk je
hasni xd[t bc
uwaaa
napa ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...