Friday, August 14, 2009

KFC + SEMBAHYANG JUMAAT

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Ola fwenssss....

I makin sihat..alhamdullilah....tapi tak tau lagi la esok lusa mcm mn...I tangguhkan lagi misi ke klinik hari ni...cz..I dah tak demam..batuk pun hampir tiada...

doakan Nabilah sihat2 selalu yer.... shy

ok...back to the main story....

lunch tadi....I teringin sangat nak makan benda ni.....tekak tul2 menginginkan makanan ini...

pe ke benda nya tu...??




tadaaaa...... CC
tekak orang sakit...haih mcm2 la yang di inginkan nya...huhu..
kan besh if ada BF ke...leh manja2 minta tolong belikan...
ni tak de...hrumm..beli sendiri jer la...hehehe...



besh la benda ni...I suke...dah rasa mcm Macaroni n Cheese kt Kenny Rogers jer..huhu..
I makan terus kt sana...malas nak bungkus...

ha..bukan tu aja...ada juga tambahannya.....
iaitu.......



Cheezy Wedgesssss.... ni pun I suke la sangat...sometimes bila g KFC...I tak eran pun ngn ayam yang gebu lagi rangup tu...dapat CW ni..I dah tak pandang lain...hehe..

so ada sapa2 nak belanja Nabilah.....my taste murah2 jer....tak pelu nak belanja Snack Plate.. :)
ade ke yang sudi belanja...??? haih....perasan...!!!
:err:



ni la air tuk hari ni..dah tau batuk...masih berdegil nak minum ais....huhu...I tak bape suke air Pepsi even Coke...sbb tu I pilih Fanta Merah ni...


ok..masuk bab ke dua pulak....tentang SEMBAHYANG JUMAAT

u all nak tau tak....tadi pas habis makan..I balik office...sampai2 office...I tengok budak2 site ade dalam office...padahal time tu kaum-kaum Adam..sedang menunaikan Sembahyang Jumaat...

http://siswamuslim916.files.wordpress.com/2009/01/solat3.jpg

Haih...apa nak jadi tak ngn mereka-mereka ni...yang ada dalam office...sorang jer...tengah leka serve internet...I ingtkan sorang jer....

bila masuk pantry.....mak ai....lagi 4 orang tengah menyulam mimpi....kecewa sungguh I ngn mereka-mereka ni semua...

I cakap...

" korang semua..tak g sembahyang ke....?? "

budak yang dok layan internet tu sengih jer...pas tu cakap

" kat belakang tu pun ade gak kak..... "

ish...dah tua...ade hati panggil I kakak....huh...!

I cakap...

" macam mana la nak jadi suami orang kalau macam ni...??? haih..... "

pas tu dalam kul 2..baru la semua keluar nak g kerja....apa nak jadi tah...boleh balik ke office tuk tido...hrummm....payah nak cakap...

andai tak solat jumaat..solat yang lain2 mcm mana pulak...?? nth la...no komen la tu...itu urusan mereka dgn Tuhan....

I nak cakap orang tak solat...I nyer solat belum tentu lagi sempurna....

I ada 1 pic yang I nak share dengan u all...tadi dok Google tentang sembahyang..terjumpa pic ni...kelakar la...hehehe...

http://img141.imageshack.us/img141/1938/kunciselipariq6.jpg

hehehehe...adakah cara ini berkesan untuk mengelakkan slipar anda di curi..??
renung-renungkan dan selamat beramal....
:laugh:


ok....sampai sini dulu...
till we meet again.....

take care eveyone.....







13 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah...he3..mkn kepci ek..klu dh teringin tu jgn lengah2kan tau..tu yg x sihat tu..he3..gurau je..jgn lupa mkn ubat ye..

cookie devine said...

hahhaahaha...tang selipar tuh mmg tak tahan laa.

--->>harus diingat ceezy macaroni iteww, Cik Cookie dah rasa ketika seminggu berada d pasaran.ngehngeh..

ciEk NiENa said...

waaa,sedap nye....
nyum2...
nk g makan ugak la diz weekend...
haha~

aRien de GreaT said...

nabilah..hmm..kite xdpt bca la n3 nbilah klu dri dashboard..tpi klu klik home bru leh bca..nape yer??

damaiinx said...

hye..nabilah,selipar pon bmangga,waduh....zaman milinieum tol hihihik

imHepPie said...

huii..mau jgk itu kfc..
sabo mimi sabo manyak2..
u're on diet oke..huuuu~~

nabilah_2908 said...

hye azah...hrumm..betul tu azah..bila dh start ngidam..baik makan..nnti kempunan...hehe..
ok azah...tgk rajin la ni telan gula2 tu...hehe.. :)

nabilah_2908 said...

sama la kita sis...CC tu baru keluar jer..sy dah try...tetiba semalam..tergerak nak makan... :)

nabilah_2908 said...

niena...g la jangan tak g...besh ooo... ;)

nabilah_2908 said...

arien dear...
sy tak tau apa masalh nya...sy try juga...ok jer..
sorry ye arien..wt kn arien susah nk view blog ni..tak tau nk buat mcm mana..

nabilah_2908 said...

hye DMX...
otak kreatif..mcm tu la...myb DMX perlu try..so..slipar DMX..tak de la hilang...hehehehe... :)

nabilah_2908 said...

ala mimi...lupakan sebentar pasal diet tu..makan dulu..pas tu work out la.. ;)
sementara ada nafsu makan ni..baik makan... :)

aien~s corner said...

reject somi la cm ni..huhu haha
nabilah, aoh tw.. klu kite promote kn , cm aien wt 2.. kite kn dpt potongan 3%.. klu nabilah nk beli pn t dia bg dikaun 3% sx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...