Saturday, August 15, 2009

MALAM YANG PANJANG PART 2 #

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Happy Saturday everyone....

well...petang semalam...konon eksyen....kata dah sihat...nah...ptg tu...dah demam balik...

so...pas habis keje..terus jer la ke klinik...yer la risau juga kan...time tu badan dah mula rasa bahangnya...

bila sampai klinik...doc cek-cek...dia cakap..I demam cikit jer...tak teruk...suhu badan cuma 27 jer...what...??? I rasa lebih dari tu...I cakap la semalam lagi panas...tapi dah makan ubat..so pagi ni dah ok...bila petang demam balik..

http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1538/PreviewComp/SuperStock_1538R-54734.jpg

dia just cakap...xpe...makan ubat ni dulu...if masih demam datang lagi...alahai....mudah nyer...tak sampai 5 minit la I dok dlm bilik tu....

so..sampai2 rumah....badan makin panas....bila mandi...pergh...1 badan gigil...rasa panas n sejuk berlawan...I tahan juga...then kejar kn maghrib..

my mom..tiba2 call...kata balik lewat ada kerja...suh I masak tuk DD makan... I pun buat juga la...buatkan nasi goreng..and gorengkan ayam tuk DD...

I tak makan pun malam tadi...seriusly tak selera...time masak tu...I rasa makin panas...tapi gagahkan juga...dah siap2 semua...pesan kat DD suh makan elok2...pintu kunci...I nak relax2 dalam bilik...sebelum landing..I telan dulu ubat tadi...ubat biase..demam..antibiotik..selsema ngn batuk..

masa yang berlalu I rasakan amat2 la lambat sekali....pas isyak...I landing balik...seperti biasa...badan makin panas...seperti malam semalam..I resah gelisah...I tak amik tau pun ape yg DD tgh buat..tau2 my parents dah sampai rumah jer...

http://www.chrisrue.com/funcave/graphics/sick.png

ubat yang I makan tu...cam tak bagi apa2 kesan pun...huhu...mengantuk pun tak...susah tul nak tido..pusing sana..pusing cini...tau2 dah pagi jer...pe yang besh nyer...pagi ni...I dah sihat dah...sama jer macam semalam...

ada sesuatu yang misteri yang berlaku pada malam yang lepas...bukan malam semalam tau...

malam jumaat tu...masa I tengah gelisah menahan badan yang panas...tiba2 I rasa mcm ada seseorang yang masuk bilik...I dapt rasa dia ada kt belakang I...I ingtkan myb my mom yang datang jenguk....lepas jer I rasakan kehadiran tu...terus I terlelap sampai ke pagi...

mcm dlm cite I yg lepas...bila bangun pagi jer...I rasa dah sihat..badan tak panas lagi...

pagi nya..I try tanye my mom...my mom cakap..mana ada dia masuk..or sape2 yang masuk..cz time tu semua orang dah tido...

hrumm...misteri kan...??? siapa orang tu...?? huhuhuhu....nth la....biarkan saja ianya menjadi misteri...

http://www.entco.com/images/Entertainers/Mystery%20LOGO.jpg
so..for today.....I sihat balik..even still panas lagi badan ni..batuk2...tapi kuat dah..tak lembik lagi mcm semalam....huhu...

andainya...petang ni...I kembali demam....myb I terus ke hospital...tengok la mcm mana nanti...

more ..ptg ni...ada kenduri kt umh nenek...kenduri sempena sambut Ramadhan...my dad suh pergi...I macam risau jer...yer la...takut berjangkit...huhu...

to all my friends...please pray for me ya....harap tak de pape yang serius...
no

http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/05/wuts-dat-itz-caturday-ok-i-not-rly-sick.jpg

cute jer kan...hehehe... (^_^)

I nak ambil kesempatan ini..tuk ucapkan ribuan terima kasih pada kawan-kawan yang amik berat pasal Nabilah...pada Kak Ai, Cik Cookie , Arien , DMX, Fiq, Puteri Katak n Azah...

terima kasih atas komen2 anda...Nabilah sangat2 menghargainya.... masih ada yang sayang...huhu...thnks..

http://www.selfknowledge.org/whoweare/thanks.jpg

hrumm...sampai cini dulu la yupp....

nanti kita jumpa lagi.....

take care my lovely fwensssss.....

http://farm4.static.flickr.com/3418/3764992912_8a857513c1.jpg


5 comments:

damaiinx said...

hye,nabilah..alhamdulillah,dah cihat yerk..jgn luper ubat,sbb demam nie..bila mlm dia kkadang dtg balik..sapa yerk,it's a mystery..mr mask rider masterius wwf kot !! kahkahkah

Fiq said...

insyaallah u will be fine soon... tawakal kepadanya, kerana hanya Dia yang berkuasa menyembuhkan sesuatu penyakit... peace=)

aRien de GreaT said...

nabilah...arien klu demam bdan panas..selalunya.mama akn suh bgun awal2 pgi sewal kul 5lbih or 6 mndi..pastu jgn mndi lgi..pkai sweater.pastu lewat mlm sket bru mndi..mang cmtu..hri tu arien rsa lepas nabilah g jmpa doc kan nbilah mndi..tu yg bdan trlampau panas..septtnya xleh..hmm..tpi pape pun..take care tau

Precious said...

Cian .. take care! Semoga cepat sembuh!!

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..harap2 hari ni nabilah dh sembuh..hmmm siapakah gerangan yg memasuki bilik nabilah tu..?????mmg misteri tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...