Wednesday, August 12, 2009

MELAYAN TAG

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Ola fwensss.....

Hrumm...hari ni I free...nak g makan...kenyang lagi..dah makan dah tadi..keje kt office pun tak de...tul2 free la ni...huhu...

so...ingin ku isikan masa lapang dengan melayan TAG...

tadi jenguk2 umah Arien ade TAG .. macam besh jer...tu yang rajin nak buat nih.....

ha..sebelum I buat...ada tak hutang-hutang TAG yang masih lagi belum I selesaikan...?? kot2 terlupa nak ambil ke...terlupa nak jenguk ke...??

if ada...please remaind me ya...?? nanti I selesaikan....huhu...

ok..jom kita buat TAG....its fun....simple jer TAG ni...lain cikit dari yang sebelum-sebelum ni...atas faktor-faktor ni la yang membuatkan I teruja nak buat...hehehe...wek

Syarat² nya :

1. Klik gugel image
2. taip name anda
3.click search
4.paste gmbr2 yg terpapar
5.at least lime..


Hasil² nya :

Bila I taip " zafira"


Kereta OPEL ZAFIRA yang keluar...
wah..besh nyer...if la ada rezeki...nak juga memiliki kereta ni..huhu... :)

Bila I taip " fyra"



siapa kah ini...?? nth..tak kenal...huhu...

Bila I taip " zafiranabilah"



hahaha...mcm kenal jer kan...??
tapi di mana ya...??? hehehe...


Bila I taip " fira"



keluar yang ni...
FIRA salah sebuah bandar di Greece...view kt bandar ni cantik sangat...

Bila I taip " nabilah"



actually bila taip "nabilah" banyk juga gambar-gambar yang datang nyer dari my blog...xmo la kan amik gambar-gambar tu...sebab tu I pilih yang ni...

:pompom::pompom::pompom::pompom:

yeah....tamat sudah....so...sekarang ni dah tiba masa nya tuk share dengan u all semua...

tapi yang ada dalam fikiran ni...hanya seorang...I rasa dia pelum pernah jawab TAG dlm blog dia..huhu...

siapa kah blogger yang bertuah itu....??

blogger tersebut adalah pemilk blog MY VIRGIN BITTER STORY

Selamat menjalankan tugas...hehehe...

oklah...sampai sini dulu....

till we meet again...

Nabilah......sayangggg kamu.....muah


5 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry.. cuma nak tambah komen skit jer.. blog awk ni terlalu berat la dik.. berejam nak loading..Terlalu banyak gadget. susah bagi saya yang mengunakan TMnut yg lembab ni nak bukak.
Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan.. sila
klik disini.

i love you full.. ha..ha..ha..ha...ha..

Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
wassalam

nabilah_2908 said...

TIME KASIH YER BS... :)

damaiinx said...

yerk..ker,hehehe..best gak game 2,insyallah nak cuber nd try...hihihik

nabilah_2908 said...

wokeh DMX...if ada masa buat la yupp... ;)

aRien de GreaT said...

huhu..nabilah..kiter dh leh tgok la..huhu..dh ok jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...