Wednesday, August 12, 2009

MESSY BLOG PART 2 #

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Selamat Petang semua...
wah...skemanye Nabilah petang nie...hehehe

saja2 tukar selera...

n3 ni...actually n3 saja2...I dalam proses tuk meringankan blog ni...dah banyk widget yg I dah buangkan...bila check..masih berat lagi...

so kali ni...I nak try buat READ MORE

sebab tu la n3 ni..di publishkan....

Girls Myspace Comments


so...mari kita lihat hasilnya....adakah I berjaya...??



akhirnya....berjaya la juga....tapi kene perbaiki sikit...huhuhu...
terima kasih buat BUJANG SUSAH atas comment tu...I tau my blog berat...I amat2 menghargai koment yg diberikan...komen yg mcm ni la yang I perlukan...thanks again..

more...bila baca tutorial at ur blog..baru faham mcm mn nak buat READ MORE ni..tadi..I dah setting dah code2 READ MORE semalam lagi..tapi tak bape faham mcm mn nak aplikasikan...sekarang ni....I dah mampu tersenyum...cz berjaya....merangkak gak la buat ni...

hrumm...ok...till we meet again...I nak edit2 balik...hehehe..

take care everyone....

I loveeeee you.............:kiss:





10 comments:

damaiinx said...

hye..nabilah,merahnyer mak ngah..
silau laa,redmore nie...hihihik oop..so sorry komen

easza said...

nice blog lah... ok ape...

aien~s corner said...

hm aien pnh try bnde ni.. tp cm xbez je.. tp next time br nk test lagi..hehehe

nabilah_2908 said...

hehehe..xpe DMX... :)

nabilah_2908 said...

thnks easza...:)

nabilah_2908 said...

sy try cz..nak meringan kan blog ni..huhu..pernah baca dlm 1 n3..dgn menggunakan aplikasi READ MORe..boleh meringankan blog kita..2 yg try.. ;)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..wahhh..proses nk dietkan blog ek..he3...

nabilah_2908 said...

hehehe..mcm tu la azah...org dok komplen blog kite berat jer...huhu...so kene gigih menurunkan berat badan...eh..eh..berat blog...hehehe.. (^_^)

aRien de GreaT said...

nabilah..kenapa arien xleh bca setiap n3 nbilah..nk read more pun xde..huahuahauhauha// :(
try kt pc lain pun xleh

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..so cmne?program diet blog nabilah ni?blh ke read more tu membantu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...