Thursday, August 13, 2009

MY SOCIAL NETWORK

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hellllooooo fwenssss......

I'm back....

baru pas siapkan keje nih....actually sekarang dah lunch hour...but...tahap kemalasan amat-amat tinggi untuk mencari sesuap nasi...hehehe...

so....di sini la Nabilah menghabiskan lunch hour nya....

ok...cukup dgn intro yang tah pape tu...

kali ni I nak story-story ngn u all...about my Sosial...eh...eh...bukan...Social Network..emo20

u all semua...sure ada juga kan...more...sekarang ni macam-macam jenis Social Network @ SN ada di alam maya ni...

I pun tak ketinggalan tuk menyertai SN ni...huhu...

so motif utama I publiskan n3 ini adalah untuk menambah kenalan dari rakan-rakan blogger sekalian...maksudnya...

I nak blogger2 add me as your friend dalam SN yang u all ada...boleh...??

Bukan apa...melalui SN ni...hubungan kita akan menjadi lebih erat...kita boleh saling mengenali di antara 1 sama lain...stuju tak...???

so...di sini..I ada listkan SN yang telah I join...


MUKA BUKU...hehehe...ramai di antara blogger yang ada MUKA BUKU ni kan...so...pada blogger yang belum add me....
add me please.....malu2

u all just click jer logo tu yupp...




TAGGED pun I ada juga...

add me please.....malu2




add me please.....malu2




add me please.....malu2




add me please.....malu2


actually I takberapa aktif dalam Friendster , Myspace and Twitter...semua mcm memboringkan..yang aktif sekarang ni adalah FaceBook n Tagged...tapi tak de la aktif sangat pun..tapi selalu jenguk-jenguk...bila boring2 ada la tempat tuk hilangkan bosan...

ada juga para blogger yang dah add me lama dulu...terima kasih banyak-banyak...see...kita makin rapat kan...kan...tul tak...?? hehehe...

hrumm...itu jer la yang I ada...yang lain-lain...erm...tak berminat tuk sertai....

so..to all my fwenss...tak kira la ada blog or tak...meh..meh...add me....mari kita eratkan tali silaturrahim kita...bagi erat...se erat2 nya...hehehe...

erk....!!! lapar la pulak......

tak pe...tak pe...till we meet again....

dont ever forget that....

I LOVEEE YOU....................



7 comments:

VirginBitter said...

vb da join facebook....hehe

nabilah_2908 said...

time kasih VB.. :)

cookie devine said...

musangthecat@yahoo.com try to find me atFB.

imHepPie said...

huhu..ada fesbuk ngn fwenster tpi jrg hapdet coz gila berblogging skang..hik3...xde masa utk yg len wahaha

nabilah_2908 said...

ok sis...nnti sy cari yupp..thnks tau.. ;)

nabilah_2908 said...

hrumm...mcm tu ke mimie...xpe la.. hehe.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah...byknye join...sy aktif friendster & tagged je..de facebook tp x aktif la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...