Tuesday, August 11, 2009

NAK iPHONE 3G TAK...???

assalammualaikum Pictures, Images and Photos





ok...nak tnye ni...u all nak tak iPhone 3G...??

nak.....???

I pun nak gak....cara cukup mudah....join this contest..

http://www.exabytes.com.my/images/topBanner-iLoveM.jpg

dengan hanya pasang banner...and buat 1 n3 khas tentang ini....ha...mcm mn..mudah kan...??

u all just click banner I LOVE MALAYSIA yang ada kt sebelah kanan blog ni...

opssss...jgn click dulu...ada step..by step yg perlu diikuti....

bila u all dah click nanti....ada 1 form yg u all perlu isi....

tapi...bila part Refferrer's Email...u all kene isikan dengan.....

nabilah_2908@yahoo.co.uk



sila click gambar ini untuk paparan yang lebih jelas....

if u all isi dgn alamat email u all sendiri...automaticly penyertaan u all dibatalkan...



pas dah isi form tu...u all follow step by step yg akan diterang kan di I LOVE MALAYSIA

mudah jer...bila dah submit..nanti u all akan dapat 1 email...just click link yg diberikan...pas tu..u all akan dapat html code tuk banner I LOVE MALAYSIA

so..hiasilah blog u all dengan banner tersebut.....

after that...??? macam yg I dah bg tau awal2 tadi....

buat la 1 n3 khas buat I LOVE MALAYSIA ni...tp kat bahagian Refferrer's Email..jgn lupa gantikan ngn email u all pulak...if still gune my email pun ok gak..hehehehe...peluang lebih cerah..la..la..la.....

nak tau lebih lanjut...sila la click banner tu or...click..I LOVE MALAYSIA

to all my friends.....wish u all best of luck...mana la tau ada di antara kita berjaya memiliki iPhone tu...huhuhu...

sharing is carring...

nabilah sayang kamu............muah





7 comments:

damaiinx said...

hye..nabilah,yerk ker ?insyallah cube nd try...x dpt 3G..,kira2 dpt phone jadi gak..hahahak

SasHa Lee said...

beshnyer..macam nak buek..;)

nabilah_2908 said...

yer DMX...jom la try.. :)

nabilah_2908 said...

sasha dear...just click kt banner tu.. :)

Dookie said...

gudluck :) semoga berjaya :)

cookie devine said...

mula2 nak try pastu mcm malas lak.
apapun wish u all the best.menang bg hp tu kat Cik Cookie.

aien~s corner said...

nabilah.. aien dh bleh msuk blog ni.. hm t aien melawatcni lg ae.. aien nk p klaz kol 2 ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...