Wednesday, August 19, 2009

TRAINING POSTPONE

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye...hye...hye...

well..semalam I cakap I ada training 2 hari ni kan...postpone sudah...hrummm...

I masih lagi dalam mood penat...pagi2 I dah sampai kt tempat training tu...kt mana..?? tak yah cakap la...

sampai2 jer...tak de banner...takde signbord pasal training ni..I pelik gak...so..g tanye kt guard..die sendiri tak tau...

I pergi ke kaunter reseption...tanya...mereka pun blur2 jer..haih...biar betul...?? I dah makin pelik...pas tu akk tu cakap...pergi ke tingkat 3....

http://mohdfazli.files.wordpress.com/2008/02/tanda-soal.jpg


hrumm....I pun memanjat la sampai ke tingkat 3...kosong jer confrence room ni...bila tanya orang kat situ...die cakap tingkat 4....

I naik lagi 1 tingkat...dah la I sorang-sorang..hrumm..sabar jer la...sampai tingkat 4..memang ada orang...dok daftar semua..tapi course lain..

I tanya lagi...orang-orang kat situ pun..buat muka blurr..nasib baik la ada sorang ni...bawa I ke pejabat urusan...sampai kt sana..baru la mereka cakap...training batal...dah dimaklumkan pada semua semalam...

http://www.centralscredcross.org/Content/image/workplace%20training.jpg

what....?? I tak dapat apa-apa makluman pun...die beriaya-iya cakap..yang dah memaklumkan pada semua...

hrumm....sape yang bersalah sekarang ni...ada kah orang office...tak sampaikan pesan...?? or...management di sini yang tak buat kerja dengan betul...??

I tak de la marah...dia minta maaf...so...I cakap...its ok...pas tu I balik la ke office...nasib dalam 1 negeri...buatnya luar dari Melaka...?? can u all imagine what happend to me...??

I tak nak salahkan siapa2...its just my bad day...thats all...

http://th06.deviantart.net/fs9/300W/i/2006/342/5/9/Bad_Day_by_elultimodeseo.jpg

hrumm...tak pe la tu...memang ati berat nak pergi sebenarnya....nah...betul pun...if ikut apa kata hati...sure tak kan jadi macam nie...

tapi.....kadangkala...kata yang datang dari hati tak semestinya betul...so...I terima jer la apa yang berlaku hari ni..sebagai 1 pengajaran dengan hati yang terbuka....


happy gak....coz tak perlu meninggalkan blog ni...hehehe...

sekarang ni..tak de keje kat office...so..boleh la relax-relax jap...la...la..la...pusing



2 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..cian nabilah tercari2..sepatutnye hal2 cm tu x sepatutnye berlaku..buatnye org jauh dtg..kan ke kesian..sabo je la..

nabilah_2908 said...

sabar jer la azah...Mr R pun hangin ngn mereka2 tu semua...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...