Monday, September 14, 2009

KAD RAYA - 3rd TRIP

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Morning dear fwensss.....

ok..pagi ni..kita mulakan dengan menunjukkan penghargaan serta tanda ingatan dari kawan-kawan....

macam biasa...kutip-kutip kad raya...hehe...terima kasih yer...banyka dah kad raya yang dah NAbilah dapat....

ok...hasil dari kutipan semalam.....

kad raya yang ke...bape eh...??

ha...kad ke -7 datang nya dari.....

Photobucket

Sayang Ku Faish

time kasih...kim salam kt Faish yg comel domel tu yupp...

kad ke lapan lak.....

ikhlas dari Mr DSS

thnks dear fwenn... ;)

lepas lapan...bape murid-murid...???? ape...?? sembilan...??

betul...hehehe....emo21

wokeh kad yang ke sembilan iklas dari Mr Afifiee ... macam cute jer kan nama Afifiee nih..hehe..pape un thnks yupp Mr Afifiee


kad yang ke 10 pula dari Kak Rinna ....

[kadraya+rinna.jpg]

thanks Kak Rinna ...moga berbahagia menyambut kedatangan syawal nanti bersama family terchintaaa.....


Kad yang ke -11 pula...baru jer Nabilah kutip pagi nih....

kad ni datang nyer dari this lovely girl..


[KAD+RAYA+FROM+CINTA+LEA+IXORA.jpg]

thanks dear.....:kiss:


wokeh....nanti Nabilah ulas tentang WARKAH BERLAGU PILU tu eh...ade kerja nak kena siapkan...

till we meet again...

sayangggg kamu....muuuuaaahhhh!!!!!muah


1 comment:

damaiinx said...

hi,nabilah;)
dtg..lee..
ambik kad raya dr dmx...
tiada seindah kata2..
dr hanya sekeping kata2 ucapan...
hehehe..ok,4care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...