Monday, September 28, 2009

KAD RAYA LAGI

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Ola.........hai

kali ni...I nak tunjuk kad raya lagi...hehe...tapi ni bukan e-card...kad tul2....

kad-kad ni...telah selamat sampai ke rumah.....

meh tengok meh....



I dapat 4 cards dri kawan-kawan blogger...

ok....kad yang pertama sekali yang I dapat...yang ni..






kad ni dari Cik Cookie

thanks sis....kad ni sampai tak ngt lak bila tarikhnya...tapi yang pasti...sebelum raya.. :)

kad ke dua ni...sampai kt rumah no 51..tul2 ptg raya...gigih abng posmen kita kan...masih lagi bekerja di petang2 raya...

kad ni dari Linoor girl....thanks dear...siap guna pos laju lagi...hehe...sangt la berbesar hati bila dapat kad dari kamu ni...





kad yang berikutnya...semua dapat lepas raya...

thanks to Adry....sorry...tak sempat nk bagi tau akan kehadiran card ni...Adry ada tinggalkan number fon..huhu...ingt nk say thnks melalu sms ke...tapi...asik pending2..lama-lama jadi lupa...huhuhu...






Adry....dah dapat ke kad dari Nabilah...?? harap2 dah dapat la yer... :)

ha...kad yang terakhir....kad ni paling cun lagi cute la...hehehe...meh tengok dulu....




cute kan...??



background pic ni..abaikan la yupp...hehe...
teka siapa yang bagi card comel nih..??

tak yah la teka...hehe....pengirim kad ni adalah DMX.....thnks DMX....love it... :)

gambar-gambar kat bawah ni....kad-kad yang I dapat dari kawan-kawan lain...dari kawan-kawan sekolah n kolej dulu....

banyk gak yang I terima....haha...sangt-sangat teruja....terima kasih pada Sue, Rose, Adli, Hafiz, Irwan, Ana, Ifah, Naufal, Akmar and Ady...rajin memberi n membalas...thanks again...




to all my fwensss....... I LOVE YOU.....muah

9 comments:

Fiq said...

Amboi...byk kad... kirim sini satu...hehehe=P

nabilah_2908 said...

dh habsi raya la fiq...hehe...nk yg mn..?? nnti sy bagi.. :)

imHepPie said...

bak skeping nak eksyen gantung kt umah haha

cookie devine said...

simple dr Cik Cookie tapi amat bermakna.

nabilah_2908 said...

nk yg mn 1 mimie...?

nabilah_2908 said...

tul tu sis...walau mcm mn pun..thnks again... :)

damaiinx said...

hahaha...
dapt award lagi..
paling cun n cute...hehehe
thanks laaa....
Thanks gak, too give kad raya...

Mr Swat said...

alamak.... kita x bls kad dia... tahun depan je la yer.. tahun nih bagi elektronik jer dulu....

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

huhu kita je xbg kad raya kat nabilah..nk cr kad raya dh xsempat..sowiee ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...