Thursday, September 03, 2009

MELAYAN TAG DI PETANG HARI

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Jom layan tag.....sementara nk menunggu waktu balik....

Tag kali ni datang nyer dari kakak yang sweet lagi cute nih....iaitu dari Cik Cookie

ok...jom jawab....

Anda rasa anda hot?
love erm....1/2..boleh ke terima jawapan tu..?? nth la..hehe..

Upload gambar ke sayangan anda!



suka n syg sangat2 dgn gambar ni...
tak semestinya gambar kesayangan tu gambar muka sendiri kan..?? hehe...

Kenapa Anda Suka Gambar Ini?

lovefor me....gambar ni cantik sangat...1st time nampak terus jatuh hati...

Bila kali terakhir anda makan piza?

love erm..tak sure....lama dah tak makan...berbulan-bulan yang lepas....

Lagu terakhir yang anda dengar?

love Faizal Tahir ~ Lagu 1 Malaysia...hehehe....

Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?

love uruskan kerja-kerja perladangan di FarmVille

Selain dari nama anda sendiri,Anda suka dipanggil dengan nama

love erm..tak de....I love my own name....boleh panggil zafira..nabilah... :)

Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan.Sila lakukan kalau tak kena denda mandatori..

love hrumm...mari kita lihat siapa yang kena....

I rasa nk tag sorang jer la...boleh kan..??

ok...dengan segala hormatnya di persilakan

tuan empunya blog

DARI HATI KECIL SEORANG PENULIS

memandangkan I baru jer pas dengar lagi Faizal Tahir dari blog dia...sebab tu la I nak tag blogger ni...hehehe...

selamat menjalankan tugas anda....

wek


12 comments:

cookie devine said...

rajin budak nih.big hug for u.muahhhh....

shi3la said...

wahhhhh chantekknyer blogggg....

salam kenal yerk..kiter xchange link ok..

Adry said...

hehe... rajinnya buat tag...

mizz saifa said...

gambar tu mmg comey..

Mr Swat said...

Faizal tahir... Malaysia satu.... tajuknyer... huhuhu..... sajer nak komen,,,, huhuhuh

damaiinx said...

selamat..berwekend
hehehe

nabilah_2908 said...

thnks sis...hehe.. :)

nabilah_2908 said...

wslm....sy dh follow...hehe... :)

nabilah_2908 said...

hye adry..sj jer...mengisi masa lapang... :)

nabilah_2908 said...

sweet kn saifa...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye mr swat..
owh..terbalik eh...hehe...tak pe la tu... ;)

nabilah_2908 said...

hye DMX...
semalat bercuti juga... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...