Wednesday, September 09, 2009

NABILAH YANG LOW PROFILE

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye guys.....

hrumm..tgh buat apa tu...??

patang ni...tak de kerja sangat..so...leh la relax-relax sikit...blogwalking...
hari ni 09.09.09 cantik kan number ni....ramai blogger yg publish n3 tentang tarikh yang cantik ni...
I xmo la publish pasal tu..hehehe...tak de yang menarik pun...emo20

berbalik pada tajuk n3 kali ni....NABILAH YANG LOW PROFILE...
hrumm...that's me.....atau dengan kata lain...Nabilah yang pemalu...hehehe...malu2

http://morethanweknow.files.wordpress.com/2007/08/shy-girl.jpg

if u all perasan....I jarang kan nak tayang muka I sendiri kat blog ni...tul tak...??

erm...I tak bape minat la...hehehe...more...if kt mn2 social network pun...I tak kan letak my own picture as my display picture...even kat YM sekali pun...bila ada request..baru la I tayangkan...

kenapa....?? soal

lately ni...ramai pulak yg buzz me kt YM...mcm2 sumber mereka-mereka ni dapatkan alamat email...I tak kisah...orang nak berkawan...I kawan la...

ada antara mereka minta I display picture...hrumm..I pun display la...ada yg kata ok...ada yang kata tak...bila dh tgk my picture...terus diam menyepi...hrummm...what to do...dah orang tu pentingkan kecantikan dari erti sebuah persahabatan...so..go a head...I wont care at all...huhu...

bukan sebab tu yang buatkan I tak suka tayang muka sendiri...just..rasa tak selesa...lebih selesa dengan cara sekarang....low profile...hehe...tiada apa yang nak di banggakan...tul tak..??

sama juga dengan my personal details...bila orang tanya...I keje apa...u all tau tak I jawab apa...

" sy kerja kilang jer......."

bila I cakap macam tu kan...kebanyakkannya akan fikir...yg I ni keje sebagai operator pengeluaran...hehehe...

http://1.bp.blogspot.com/_J3drIAiB70Q/SZDi1-DLjwI/AAAAAAAAASs/sRzi-WQknZw/s320/pekerja+kilang.gif

seriusly I tak kisah....I layankan saja pertanyaan dari mereka...memang betul I keje kilang...I tak tipu pun...

ada yang cakap I tipu....mereka cakap....

"tak kan la keje kilang boleh chat masa keje....tipu la...."

hrumm....so..I g tau jer la...

" nape...tak caye...?? awak......keje kilang tak semestinya jadi operator pengeluaran...tul tak...??

tapi ada juga yang smart...bila I g tau I keje kilang...terus mereka tanya...keja bahagian management ke..??ye

hrumm..terpulang la pada diri masing-masing tuk menilai seseorang tu kan...but 4 me...I selesa dgn cara macam ni...

myb ada yang kata yang I ni kurang keyakinan diri...hrumm...myb...but...its ok...I tak kisah orang nk cakap apa pun...I terima dengan hati yang terbuka...andai boleh dijadikan panduan...I akan ambil...jika sebalik nya...ignore jer sudah....tak yah nk fikir2 pun...

hrumm..simple jer kan I ni.. nak kata I ni sensitive sangat pun tak jugak...sederhana saja...

orang susah sikit nak faham siapa Nabilah sebenarnya....denagn kata lain...Nabilah yang pelik...huhu...

my ex BF sendiri pernah cakap...I sukar tuk difahami...sukar tuk di duga apa yang sedang bermain-main dalam fikiran ni...I suke ke...tak suka ke...jarang nak tunjuk...lebih banyk pendam...

nak buat macam mana kan...this is me....susah sikit nak luahkan perasaan secara lisan....lebih mudah dengan perkataan...penulisan...

I pegang pada 1 pepatah...

" dont ever judge a book by its cover...."

http://1.bp.blogspot.com/_APrCUDz0Uno/SmHq3Z3gNXI/AAAAAAAAAZY/bEcwii11F0g/s400/judge_150.jpg


I tak tau apa motif n3 ni di publish...apa yang tertera dalam n3 kali ni..datang dari hati...lebih kurang mcm luahan hati la...hehe..

myb agak membosankan bila baca kan....?? harap dapat di maafkan...hehe...

oklah...sampai sini dulu...till we meet again...

take care dear fwens.....SELAMAT BERBUKA PUASA....

Nabilah sayangggggg kamu.....muah

23 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..kdg2 org sekeliling buat seseorg tu merendah diri kn..bg sy org yg memandang luaran fizikal dan memandang rendah pada org lain ni x layak di buat kwn..cr la org yg betul2 ikhlas menerima kita seadanya..

::puteri_katak :: said...

nabilah...
sapa kata rupa tue penting..??
yang penting kejujuran dalam persahabatan..:)
tapi nabilah = low profile...
admit it.. :)

cookie devine said...

syg,pedulu mereka semua.itu org yg senteng otaknya.hehehe...maintain diri kita itu yg ptg.

sayang kamooo juga

cinta lea ixora said...

kadang2 best jgk jd low profile.. dr jd org yg berlagak bgs tp xde pe pon padahalnyer... eh.. teremo lak.. hehe.. sbbnye my housemate jenis yg berlagak mcm die bgs jer.. nyampah jugak org camtu..huhu

aRien de GreaT said...

haah nabilah..byk kiter mengiyerkan ape yg nabilah tulis tu...kdg2 ..hmm..nthla nabilah..wut ever pun..jnji u baik ngn suma blogger..n i luv u... :)

damaiinx said...

hi..mcm mluah perasaan jer 2:)
jgn..bsedih,
yek...kiter,
ader bsama nabilah....
senyum,kay...k2

SasHa Lee said...

tak bosan pun sha baca kamu punye entry...
untuk kongsi cerita..sha pun kat YM tak tunjk gambar..hehe..
tapi kat blog nie jer letak gambr gedix..ngeh3..
**ape2pun ikut selera kata hati kamu keh...
**Take care Nabilah...;)

imHepPie said...

haha..slaloo gak org siam mnyepi pas tgk gambo...cilakak..

mcmla ensem sgt ngeh3...

wat bodo je pe org nk ckp yg penting kite epi oke cyg??

nabilah_2908 said...

hrumm..masing2 ada pilihan sendiri kn azah... :)

nabilah_2908 said...

hehe..yer ke putri katak..hrumm..i'm just being my self... :)

tak semua yg sependapat ngn kita..ada yg pntgkn rupa paras..thn baru tgk yg lain2.. (^_^) lumrah dunia...

nabilah_2908 said...

yupp sis...mmg tak heran pun jenis2 orang yg mcm tu...just annoying jer..hehe.. ;) masing2 ada kelebihn n kekuranagn diri... kan...hehe...

nabilah_2908 said...

manusia di dunai ni mcm2 kan lea...pedulikan jer housemate lea tu..moga diasedar 1 hari nanti.. :)

nabilah_2908 said...

buat baik..di balas baik kan arien...hehehe... ;)

nabilah_2908 said...

yupp DMX...sekadar luahan...but...nabilah tak sedih pun...dont worry.. ;)

nabilah_2908 said...

tul tu sha...kita bebas buat apa yg kita rasa terbaik...the main thing is...just be ur self...jgn jd plastik.. :)

nabilah_2908 said...

hrumm..tul...just ignore that type of people...happy ttp happy...masih ada lagi yg sudi..hehe.. :)

s@yangh@sni said...

lenkali kalau dapat boyfriend dating guna sms jer..
tak pun tulis surat..

mungkin masa tu baru ader sefahaman..

haaa..
macam2 hal yer...

mizz saifa said...

xla nabilah.. tak boring pun baca entri ni.. saifa baca ngn kusyuk sekali..ngeee...

skrg da faham ckt tentang nabilah.. jez b ur self k.. personaliti tu yg plg penting..

~saifa suka ngan sikap nabilah yg low profile..

Mr Swat said...

nabilahh,,, kita x tgk nabilah g... huhu.... nabilahpon x pnh tgk sya.. huhuhu... bagus2 ... x yh tunjuk muka... nak wat per kan...

sori la.. kalo time ym tetibe sy x membalas... yela.. keje customer servis.... memang x jangka bila customer nak dtg.. ok...

jgn marah kat sy lak... yer... kalo nmpk kita on9.. tegor2 lah... k... cakkk..

nabilah_2908 said...

boleh ke kan wat mcm tu...huhuhu.. :)

nabilah_2908 said...

tul tu saifa...thnks :)

nabilah_2908 said...

its ok Mr Swat...nabilah tak kisah pun...masing2 ada kerja..so kena saling faham memahami la kan.. ;)

Anonymous said...

layari www.kesatuan.webs.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...