Saturday, September 19, 2009

SELAMAT HARI RAYA

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye guys....

hrummm..dunia blog semakin sepi sejak akhir-akhir ni...faham...faham..apa sebab nya...

nanti kita jumpa lagi ya..msti lepas ni macam-macam cerita tentang hari raya akan dipublishkan...hehe..cant wait to read all your stories....emo21

hrumm...Nabilah pun myb akan menyepi buat sementara dari dunia blog ni...yer la hari raya kan...quit buzz gak la...more...I cuti seminggu...minggu depan hari Isnin baru start kerja...if ada mood...boleh la on9 dari rumah..tu pun if BEROKBAND tu ok...heheh....

erm....esok...Insya'Allah..kita akan menyambut kedatangan syawal....sekali lagi Nabilah nak ucapkan...

SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR DAN BATIN

[Copy+of+kad+raya+4.jpg]

erm....pagi esok...macam biasa...kami 1 family akan ke kubur..lepas tu berkumpul kat rumah nenek....lepas sembahyang raya..baru gerak ke JB...rumah nenek sebelah my mom...hrumm...xsabar nyer...mesti seronok....

tahun ni pun Nabilah dah start bari duit raya unutk adik2 sepupu yang lain...hehe...teruja rasanya...tahun lepas..tak dapat nk bagi...coz baru sangat mula bekerja...

kuih pun buat sendiri...all by my self...DD tolong ganggu ada lah...hehe...nak rasa kuih yang Nabilah buat...sila la...jemput ke rumah....hehe...

erm....ape lagi yupp...ha..itu jer la rasanya...

pada yang baru nak balik ke kg hari ni...berhati-hati di jalan raya yupp...

biar cepat asal selamat...ha..ha..ha...emo20

to all my lovely fwesss...once again.......

SELAMAT HARI RAYA...

I LOVE YOU.........
muah



3 comments:

aRien de GreaT said...

salam nabilah bucuk..huhu
haah..arien bru nk post umum cuti blog..heheeh..
k
selamat hari raya dear :)

aque said...

salamat hari rayew nabilah...
hehheheh....

seronok rayew tawun nie...
banyak jalan2,???
huhuhu..

damaiinx said...

hi,nabilah..
Xhabis,raya lagi ker...
baru..sapai dr kg gak...
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...