Tuesday, September 01, 2009

SOMETHING TO SHARE WITH

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Good morning fwenss......

how are you today....??

hrumm...pagi ni..tak de cerita pun..just nk share with you all tentang filem pendek ni...hrumm...sebak bila tengok....

jom...sama-sama kita hayati filem ni...




hrummm...mcm mn...??? pe yg kawan-kawan semua rasa...??

moral of the story is.....sayangi dan hargailah ibu bapa anda...huu

special thanks to ACE

15 comments:

A C E said...

thx to.. nabilah too.. kerana sudi dtg blog... sy,, rjin2 lar jenguk ye,,=)

aque said...

menitis air mate ku....
umi... angah sayang umi.....
sobsob.....

n3 yang sangat bermaknew nabilah....
thanks....

hasni said...

salam sis
how r u today
kl ujan pagi ni
sejuk2
sis,i lv my parent
tq ek 4 sharing this video
slmt berbuka sis
huhu

nabilah_2908 said...

HYE ace...
sy rajin jer jenguk blog kawan2...jz kadang kala...tak tau nk comnt apa..so..jadi silent reader jer la..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye dear...ur welcome... dah tak mo sedih2 yer...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye hasni...
i'm fine...

hrumm..kt melaka ni pun ujan gak....

moga kita sama2 dpt pengajaran dari video ni ya...

selamat berbuka puasa juga.. :)

s@yangh@sni said...

sedih jugak nie...
kalau arr dapat mak yang penyayang macam tu...

Rinna said...

Adess.. sedeynye tgk video nie.. huwaaaaaaaaaaaaa

damaiinx said...

hi,nabilah:)
anak yg ramai mampu ibu mmbela tpi emak seorang.....trbiar kesorangan...
huhuhuhuk...

Adry said...

sedih plak tengok cerita pendek tu.. hermmm

nabilah_2908 said...

erm...kak yus...nape ckp mcm tu...?

nabilah_2908 said...

sedih kn kak rina...hrumm..sometimes..kita ank2 tak sedar...

nabilah_2908 said...

hye DMX....tul tu...kita mudah lupa dgn segala jasa parents kita...hrumm..

nabilah_2908 said...

if org yg xde perasaan jer tak kn rasa pape bila tgk video ni...kan adry..?? moga filem ni dpt menjadi iktibar pada kita semua..(^_^)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

sedihnye..huk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...