Friday, October 02, 2009

KAD RAYA DARI DD

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Selamat hari Jumaat everyone....

hari ni dah masuk hari yg ke 13 kita dalam bulan syawal ni kan...so..u all semua masih lagi dalam mood raya ke...??

nak cite tentang raya lagi la eh....

ha....u all nak tengok tak kad raya yg DD bagi pada cikgu-cikgu dia...??

masa I sibuk2 beli kad raya....dia pun nak juga...so belikan la juga untuk dia...

so..sebelum dia bagi pada cikgu-cikgu dia...DD tunjukkn dulu kad tu pada kakak dia yang sorang ni...hehehe...

tah pape tah budak sorang ni..hehehe..nk tau apa yang DD tulis dalam kad tu...?? meh...tgk gambar-gambar nih...





muka depan kad raya..kad ni..untuk ustazah dia....

tengok dalam pulak..




nampak tak apa yang DD tulis...???



hahaha...kanak-kanak yang sangt telus n jujur...selamba jer ..dengan tak tau malu nya..minta duit raya pada ustazah dia...

macam tu juga kad-kad yang lain.....more..nak tau apa result nya...??

hehehe....DD dapat gak duit raya dari cikgu-cikgu dia...hahaha...

rasa-rasanya....if tahun depan....I hantar kad raya kat u all mcm ni....erm...leh dapat duit raya tak...??? hehehehe....emo21


10 comments:

damaiinx said...

hai,nabilah;)

byk..ler
dd..dpt duit...yek

hahaha..tringat
masa,kecik braya..
pilih2..umah yg bagi..
duit raya,banyak....

adusss...malunyer
kalo,ingat2

he3...

imHepPie said...

tepat dan padat..haha

cookie devine said...

napelaa kad rya hari 2 CC xtulis mcm tuh

cookie devine said...

napelaa kad rya hari 2 CC xtulis mcm tuh

cinta lea ixora said...

hehehe...
tu bdk drjh bape tu? tulisan pon senget2.. hehehe

damaiinx said...

hye..
nnak..jemput
nabilah n rakan2 bloging
ke..blog dmx

ade,santai live...
he3..

nabilah_2908 said...

hye DMX...
leh thn juga la collection duit raya yg DD dpt..thun ni..dia dpt kumpl dlm 200...huhu...sngt la jeles... ;)

nabilah_2908 said...

tul kan mimie...tak yh nk ckp pusing2.. :)

nabilah_2908 said...

hehehe...nsib tak tulis mcm tu..if tak..sure sy kena bg diut raya kt sis.. ;)

but ada sorng blogger minta duit raya kt sy..n dia dapt...:)

nabilah_2908 said...

DD br drjh 1 lea.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...