Tuesday, October 27, 2009

LEPAS GIAN (@_@)

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Ola fwess......

Muuuaaaahhhhh!!!!!muah I miss you.....

hrumm...lama tak update blog nih...well...semalam...giler punye sibuk...

guess what...semalam Nabilah balik dekat kul 930 malam...tak larat nk stay back lama-lama...line internet lak macam ape jer malam tadi...lembab...huhu...

sorry la..mesti u all bosan kan...I asik cite pasal kesibukkan jer...macam la orang lain tak bekerja...haha...

well...what to do....memang ini la kenyataan nya.....

tp I sempat juga melayan FB....chit chat kt YM...nk masuk blog jer....tak mampu....emo4



jom ikuti perbualan singkat di FB

n3 kali ni tak de pape motif..saja jer nk lepas gian berblogging.....jap2 lagi nk sambung keje balik..nanti2 la I update lagi yupp...

ha.....u all sume dah breakfast...?? makan apa pagi ni...??

I makan roti jer....




roti bakar...dalam nya ada telor goreng+ kubis+sos+cheese




white coffee...yg tak bape nk white...hahaha....
emo21

semalam....dalam sibuk2 pun...sempat gak snap gambar...haha...semalam..tak bape nk fokus sngt buat kerja...

saja jer...if terlalu fokus.....leh jadi tension...stress...macam hari yang lepas....so...ada tips yang Nabilah nk kongsi...

if tak mau stress masa kerja..jangan terlalu fokus sngt....buat kerja dlm 10 ke 20 minit..thn rest jp..dlm 3-5 mnt....wt la pe yg u all suka...then sambung balik....tapi...if kerja tu nak cepat...time tu gak...ha....tak di galakkan buat mcm ni yupp....:wink:





atas meja I ni semalam..mcm2 jenis dokumen ada...huhu...tengok la betapa bersepahnye tempat I ni...





tak cukup kerja-kerja atas meja...dalam PC pun ade gak....kan best if tangan ni ada 8 macam sotong...hahaha....leh wt semua dalam 1 masa...sama mcm mn boss bagi semua kerja2 ni dalam 1 masa...




serabut kan...??? macam-macam datuk nenek kertas adoo....
emo14

ha...cukup la sampai sini dulu....dah dapat lepas gian berblogging...dah dapat lepaskan rindu dendam pada APA KATA HATI ni....

nanti if free....Nabilah jalan-jalan ke rumah kawan-kawan pulak yer....

nak sambung berjuang.....take care everyone....

I loveeeee you............:bye::kiss:


11 comments:

imHepPie said...

hmm apela rasanya bila da bekerja eh

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..bznya nabilah betul kata nabilah walau bz cmne pun xleh straight je nk wat keje nnt otak leh shutdown tu yg payah tu..amboi break1st de class gitu..

Mr Swat said...

wawawaw... cibuk nmpk.... :P

nabilah_2908 said...

hrumm...ms kita study dulu...rs mcm tak sabr nk kerja...tp bila dh kerja...rasa mcm nk study balik...huhu..:)

nabilah_2908 said...

wslm azah.,,hehe btul tu kan...boleh la di amalkan selalu...:)

nabilah_2908 said...

hrumm..mcm ni la wak..awk pun..bukn nk tegur2...hehehe..:)

hasni said...

akak
bizi2 akak
ckp bln dpt gaji
tp bizi2 hasni
ckp bulan mtak duit kat mama bapak
haha
caiyok sis

damaiinx said...

wah...
samer..le kite
kesihatan..kene jaga gak..kan he3

nabilah_2908 said...

hasni dear....tiap2 bulan bukan ke dapat ilmu...duit tu...nnti dh habis study dh leh balas balik..tul tak..? :)

nabilah_2908 said...

ha...DMX dh kembali yer...hehehe...yupp..sibuk mcm mn pun..kesihatan perlu di jaga...(^_^)

cinta lea ixora said...

huhuhu... byk gile kertas2.. hehe...
bz eh.. sme la kite..
ni tgh berusaha wt paper for journal.. dh lame supervisor mntk tp xsiap2 lg.. hehe
take care too dear ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...