Monday, October 12, 2009

MANIC MONDAY

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

hye guyss........wek

how are you today....??

hrumm....Nabilah tak bape nk ok la hari ni...sorry la baru nak update...dah dua hari I tinggalkan blog ni...

actually kepala tengah mengong sekarang ni...keje lak banyak..adeh....Manic Monday tul..

http://tell.fll.purdue.edu/JapanProj/FLClipart/Medical/dizzy.gif

nk tau nape kepala mengong ari ni....?? opsss...ada tak di antara u all yang tak faham " mengong" tu apa...??

if tak tau...mengong tu bermaksud sakit kepala...ala2 pening...ha cam gitu la...

ok...kita sambung balik yupp....

cerita nya begini....

pagi tadi.....masa nk gerak g office.....masuk kereta...tah kenapa ari ni....bila nak masuk dalam...kepala terhantuk.....adeh.....tak pernh-pernh terhantuk....pagi tadi terhantuk....feel dizz sekejap...tersa berpusing2...huhu...tudung I pun senget jadinya...tapi kejap jer....bila dah ok...I drive la ke office...

I ada bawa 1 tin kerepek...sj nak sedekah kt office ...if letak kat rumah tu memang tak kan habis..I plan...samapi office..nk minta tolong staff yang ada untuk tolong angkt kn tin tu masuk ke pantry...sampai-sampai office...tengok2...tak de orang....

hangin jap la...coz dah 8:30 sorang pun tak muncul lagi....I yg masuk kul 9 pagi dah sampai dulu..

so..merungut dalam hati ni....sambil2 2 buka bonnet kete tuk ambil tin tu...masa first trip...ok jer...2nd trip...masa nk keluarkan kotak....

pap!!!!!! kepala I terhantuk lagi...hrummm...sakit......huu

tadi kepala sebelah kiri....sekarang ni...bahagian belakang lak....adeh...rasa macam nak nagis jer...
sakit yg tadi tak hilang lagi..tambah la pulak sakit yg ni....lagi mengong la jadi nya....

http://tell.fll.purdue.edu/JapanProj/FLClipart/Medical/ringing.gif

episod kesakitan masih lagi belum berakhir.....

lepas dah simpan kotak...pergi lagi ke kete.....nk g ambil my handbag..file2 semua...I letak kt seat belakang..

miss red ni ade 2 pintu jer...huhu..so ms nak ambil..bersusah payah juga la....masa nk keluar....

ha.......amik....terhantuk lagi.....waaaaaa........:angry:

air mata dah bergenang dah...hrumm...I marah miss Red....coz hari ni....3 kali kepala I terhantuk kt dia jer....tah pe dosa I pada miss Red ni pun tah.....

http://tell.fll.purdue.edu/JapanProj/FLClipart/Medical/headache.gif

semalam siap g hantar car wash lagi...tah pe yang di atak puas hati pun..tak tau la.....

dah macam orang gila Nabilah ni kan...?? heheheh....what to do...otak dah bergegar akibat hantukkan demi hantukkan...tu yang macam tak betul tu...hehehe...

so sekarang ni..kepala masih lagi berdenyut-denyut...sakit tak hilang lagi...more...sintom2 migrain dah mula ada...

alahai......jgn la cik Migrain datang...plez...plez....plez....xmo...xmo...kasihani lah diri ku ini.....

begitu lah kisah nya....Nabilah yang mengong....

to all my fwens.....take care yupp...tak mo xcdnt mcm Nabilah sekarang ni...huhuhu...

I love you all.............muah


17 comments:

Fiq said...

Mondoy blues~~~~

imHepPie said...

hehe..sabo jela..nk mrh kete pon bukan beliau buleh wt pape hik3..

imHepPie said...

hehe..sabo jela..nk mrh kete pon bukan beliau buleh wt pape hik3..

damaiinx said...

hai...
nabilah..
ciannyer...

mungkin nnak cepat
atau....tringat kat benda,lain
tak...
he3....

aRien de GreaT said...

haah la..kite skong dmx...kepala tgha fkir bnda lain nih.. :P

aque said...

hehheh..
ala ciannye....
nnt tuam eh...

sabo2...
hehhehe.

hasni said...

hoho
siannya sis nabilah kt ni
nk wat gane
nasib badan
huhu
sabar ya

Afifee said...

Dah macam hari hantuk menghantuk plak :P
3 kali terhantuk ye..ciannya..so after this berhati2 yup..hehe ;)
take care urself

nabilah_2908 said...

dear Fiq,
bukan monday blues...dh jadi monday blackss...hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

haha..tul la tu mimie...gile jap coz marahkn miss red... :)

nabilah_2908 said...

kesian nabilah kn DMX...?? hehehe..
nth...mcm2 ada dlm fikiran ni.. :)

nabilah_2908 said...

arien rs mcm tu ke..? hehehe..nth la...myb...(^_^)

nabilah_2908 said...

ala..ala...so sweet of u fara...hehe..dh ok dh pun....heee...(^_^)

nabilah_2908 said...

tgh sabar la ni hasni....dugaan...bnyk dosa gak nyer...2 yg dpt balasan .... :)

nabilah_2908 said...

thnks afifee..
ari ni ms nk g keje...lebih berhati2 dari biasa...hehehe.. :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah cian nabilah & miss red sbb x pasal2 kna marah dgn nabilah..he3..

nabilah_2908 said...

nasib badan Azah.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...