Wednesday, October 14, 2009

MIMPI

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Ola fwensss.....:flower:
haih..sory..baru sempat nk hupp date....kesibukkan melanda...tak dan nak mengupdate...emo7

petang ni...I nak share dengan u all about my mimpi...nth la....orang cakap mimpi itu mainan tidur right...?? adakalanya membawa petanda yang kita kurang pasti apakah message yang cuba disampaikan melalui mimpi...

dalam mimpi yang I alami...selalu ada budak kecil...budak dari umur macam DD dlm 8 ke 7 tahun sampai la baby yang baru lahir...pelik tak..??

http://attorneygeneral.utah.gov/cmsimages/kids2.jpg

even mimpi itu mimpi yang berbeza-beza...tapi dalam mimpi tu pasti ada budak-budak..

2 mlm yang lepas..I mimpi dok kt balconi rumah sape tah...dari jauh I nampak tadika..ramai budak2 comel pakai uniform bermain-main ada yang siap lambai tangan kt I...

http://www.hurstlodge.co.uk/iimni/UserFiles/Images/uniform/Copy%20of%20DSC_0047.JPG

semalam lak....nth macam mana ... I ada kat labour room...tengok seorang perempuan melahirkan anak...macam real jer....

anak siapa....siapa yang melahirkan...I tak tau....I just dok dalam tu..perhatikan apa yang terjadi...
http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Business/images-2/Human-infant-newborn-baby.jpg

ada 1 ketika...I mimpi..I bermain-main dengan seorang baby boy umur dlm setahun mcm tu..pernah juga I mimpi I kt kantin sekolah yang penuh dgn budak2 darjah 1...

http://blog.craigmitchelldyer.com/wp-content/gallery/photos/carter1.jpg

so..apa pendapat kawan-kawan semua...??

myb ada di antara kalian akan cakap..ini semua mainan tidur...if mainan kenapa kerap sngt mimpi macam ni...:what:

dah nk dapat anak ke Nabilah ni...?? but....tak kn mungkin...kawin pun belum...tak kan nk dapat anak la pulak...haih...mengarut...huhu...

dulu..I mimpi pergi kt sekolah menegah I dulu...masuk2 kelas nampak budak2 darjah 1 dalam kelas...rupa2 nya...I dapat jadi substitute teacher..ajar budak darjah 2.... tapi itu dulu....sekarang ni...patanda untuk apa pulak...? hrummm....

malam ni...tah mimpi apa pulak....wallah'hualam.....:wink:

7 comments:

imHepPie said...

bila nak mimpi dpatuk ular neh haha

aRien de GreaT said...

mgkin nabilah slalu fkirkan psal dd kot...xpun bg nabilah dd tu org yg sgt pnting dlm hidup nabilah...agknyer la kot. :P

hasni said...

petanda y sis nabilah sygkan budak2

nabilah_2908 said...

nnti dtg la mimpi tu mimie..jgn ular dtg patuk tul2 dah la..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

pasal DD eh arien....hrumm...sometimes ade la gak fikirkn pasal dia..nth la..huhu.:)

nabilah_2908 said...

syg kn budak2 tu memang tak leh nk di nafikan...but..kerap sngt..mcm ada msg yang nk di sampaikan....huhu... :)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..dulu sy pn penah mengalami mimpi cmni..hmm x pasti pe mesejnye..harap2 ianya mesej utk kebaikan nabilah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...