Thursday, October 15, 2009

OH MUSIC IDOL

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

helloo dear fwensss.......emo10

nabilah keletihan hari ni...huhu...mcm biasa la alasan utama...banyak kerja...

jom tengok video clip ni...adeh kelakar sngt...dah banyak kali dah I tengok stil gak nk gelak...hehehe....

1 rancang realiti kt Jerman..ala rancangan American Idol tu...tapi bila kat Jerman jadi Music Idol..kt Malaysia....siapa tau...?? hahaha....mesti la tau kan...Malaysian Idol...hehehe...ok..tak mo cakap banyak...jom....layannnnnnnnnn.....lala




dah tengok dah...?? kelakar tak...??emo20

cuba u all try lak guna in Malay...buat sama macam mana dia buat...rasa2 ok tak...?? hehehehe...:laugh:

well....sejak dia masuk music idol ni....dia jadi popular tau...dapat liputan meluas..more..ramai suka lagu dia...hehe...nk tau lebih lanjut...g la ke YouTube

ok...kita tengok yang ni pulak...dah improve sikit....



haih..macam-macam ragam kan...??

hehehe...semoga terhibur.....

special thanks to my fav. site OH TIDAK I tau dari sini la....

ok..take care dear fwensss.....

Nabilah sayanggggg kamu.......:kiss:

6 comments:

Fiq said...

haha. lawak tol. guling2 abdomen n pankreas tgk video tu=D

Adry said...

hahaha.... adeinaa.... lawak giler...

damaiinx said...

ha3..
xdpt..dega,nyanyian dia laa
yg dega...oh nabilah
jer......huk3

aque said...

heheheh..
siyes ken le la...
without die..
keh2.....

comel jew...
hehhehe....

Anak Merbok said...

jangan nabilah nyanyi cam ni dah la... hahahhaha... kelakar siot masa adik mula2 tgk dulu...
apa2 pn adik suka lagu asal lagu ni k....:)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..he3..funnynye..pe2 pun dia tetap semangat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...