Saturday, October 31, 2009

SAKIT NYER !!!!

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Happy Saturday everyone......

hrumm..semalam I jumpa 1 video ni dari CHELAKA

mengerikan...kisah tentang seorang Mat Rempit yang tercabut matanya....jom layan....pada yang tak kuat semangat tu...sila jgn amik risiko untuk tengok yupp...nnti ada yang tak tido malam..emo2


video


hrummm..ngerikan...?? so bersamalah kita ambil pengajaran yupp.....

actually...I down sekarang ni...down sangt2....terasa diri ni di perbodohkan...nak jer nagis tuk lepaskan segalanya nya...tapi air mata ni...mcm tak mau keluar.....andai dapat ditunjukkan hati ni..sudah pasti kalian akan nampak hati ni remuk pecah...berdarah n menangis kesakitan...

argh!!!!!! cukup la sampai di sini...tiada lagi peluang ke 3 untuk mu.......aku dah penat....!!!!!!!



kali ni aku melangkah....dan terus melangkah tampa berpaling lagi...cukup2 lah...kehadiran mu hanya menyakitkan...bukan membahagiakan....



10 comments:

hasni said...

akak
jgn sedey2 tau
kalu tensen
g jnjln
hrup udra segar

Riesna Zasly said...

jangan berduka tau...
wajarlah tu... anggap sebahagian dari pengalaman hidup...

imHepPie said...

sumpah x brani tgk vdeo tuh huhu

nabilah_2908 said...

hasni dear...akk tak tension...jz kecewa jer..hrumm...nk ngis....tp tak boleh.....wht to do...??

nabilah_2908 said...

time kasih kak...doakn moga sy kuat hadapi ni semua... :)

nabilah_2908 said...

hehehe...dh2..tak yh tengok k dear... :)

hasni said...

4 me
u should cry la akak
then
br u rs lega sngt
or kalu xleh
try amik skping krts
n write on it ap y akak rs,apa y akak tnggung tu
luahkan smua
then
koyakkan kertas tu
xpon wat kapal terbng
n just throw it away

damaiinx said...

hi..
nabilah...
kite...xmampu mcari kesempurnaan
dlm hidup ,
yg ade hanya...
lah,sekadar ksyukuran...
amen

nabilah_2908 said...

hasni dear..thnks for the tips.. :)
well betul ckp hasni tu...ptg sbtu yg lepas...aku dok lypk2 kt pantai...hrumm...tenang sngt..:)

nabilah_2908 said...

hye DMX...betul tu...
bersyukur sngt coz..sy sedar yg dia bukn lah yg terbaik utk sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...