Friday, October 23, 2009

SAYA ...KE SAYANG...??

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hellow my dear fwensss.....wek

hrummm.....ada 1 peristiwa yang memalukan berlaku pagi tadi...hehehe...

ok..nnti Nabilah cite yupp....tapi syukur sngt...hari ni tak stress macam semalam...keje2 selesai....



report n profile dah beres....
senangnya dalam hati....lala

macam nk pecah kepala I siapkan report tu....huhu...dah macam kerja2 akauntant lak..haih...tak pe timba pengalaman sebanyak mungkin...even bukan bidang kita...betul tak...??

so...pagi ni....lil bit ting tong la sikit...hehehe...

pas dah siap kerja-kerja semua....I view gambar-gambar...blog-blog orang....tiba-tiba Mr R call...

ha..part memalukan telah pun bermula....

jom ikuti perbualan yang memalukan ni...huhu...emo15

Me : SAYANG dah siapkan report tu....dah siap emailkan pun...

Mr R diam jap........

Mr R : sayang.....???

Me : errrr.....sorry Mr R....tersasul....sorry.....

Mr R : awak ni.........buat ape tu...?? berangan yer....??

Me : errrr....sorry Mr R....tak....saya tengah buat kerja la nih....

Mr R : awak ni........bergetar iman saya bila awak cakap sayang tadi....

Me : sorry Mr R.......tak sengaja....

Mr R gelak sakan tau...huhuhu.....

Mr R : awak ingatkan bf awk yer...??

haih....u all tau tak ....malu giler....rasa muka ni tebal sangt...hoho...

nasib baik la Mr R tak de hari ni...dia ke JB..watnya dia masuk office hari ni...haih...tak tau nak ngadap macam mana....

actually...time tu..I tengah view gambar....ada perkataan SAYANG....at the same time...Mr R call...tu yang tersasul....hehehe....

haih....tobat....tak mo buat lagi....hehhee...

malu nyer.................emo16

http://scienceblogs.com/guiltyplanet/Shame.jpg



18 comments:

aiSyaLiciOus said...

hahahahha...hadoyai....berangan sakan la akak aku nie...huhu......

aRien de GreaT said...

adoyaiii nabilah....huhuhuh...blh lak trsasul ek..malunyeer...hehh..xpe2..kooooolllllhehehe

Liyana said...

hehe, seb bek..ni mesti agkat tepon tapi x tgk nama..sambil tengok komputer

Afifee said...

hehe..cmana la leh tersasul lak... :D

BuLaN iTu aKu said...

fuh.. lega buleh cover

nabilah_2908 said...

akk ni kan sengal sikit sya...hehehe..ketebalan muka yang agak maksimum gak la..hehehe... :)

nabilah_2908 said...

if arien kt tmpt sy pun sure arien malu giler kan...hahaha...xpe la..leh jdikan kenangan manis...hehe..:)

nabilah_2908 said...

liayana...saya mcm ni la..sometimes lost tah kemana....tu yg smpai tersasul...haih....

nabilah_2908 said...

afifee...
tak tau la..fikiran sy melayang tah kemana masa tu...so...jadikan lah pengajaran atas pa yg dh berlaku pada sy ni..hehe..:)

nabilah_2908 said...

leh tahan la bulan...huhu...tp sekarang dah ok...hehehe...semaikn berhati2..(^_^)

Cik Cookie said...

alahaii...
agak2 laa dia single n propose kamu jd awek dia camne ekk?

nabilah_2908 said...

ha..itu tak mungkin sis....Mr R dah kawin ..anak 6 oooo...haha...xmo...xmo...(^_^)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..wakakaka..sib baik dia x perasan igt nabilah suka dia ek..klu x buka cawangan lain la Mr R kita tu..huhuhu..

imHepPie said...

ala kalo btol syg pon apa salahnya haha

jemarisepi said...

ALAMAKKKKK....SO SWEETTTTTTTTT...
JAP NAK GELAK NAK GELAK...HAHAHAHAHHAHAHAHA...
SUNGGUH BERANI,X APA X APA..LUAR KAWALAN KAN..KAN ...KAN...DIMAAFKAN...

JEMARI PLKA SKER PANGGIL ORG SAYANG TAU..X KIRA LAH LAKI KER POMPUAN..RASA CAM MANAJER JER...SO BAGI ORG YG KENAL JEMARI MEREKA TAHU DAH WAT RUGI JER PERASAN & BERPERASAAAN BILA JEMARI PANGGIL DENGAN GELARAN SAYANG...

HAHAHAHAHAH....SAYANG TU KAN PANGGIL MAJER SGT...I LIKE....

nabilah_2908 said...

hye azah....:)
nth la lost jp ari tu....hehe... :)
xmo la buka2 cawangn ni...haih..tak snggup nk berkongsi..la.la..la..

nabilah_2908 said...

hoho..mimie...syg di antra pkrja ngn boss tak pe...lebh dr itu...ha....tak mungkin...;)

nabilah_2908 said...

kak...if ckp ngn kwn2 tak pe...ni boss sendiri..alahai...if la wife die terdengr..mampus kepala sy ni kena kerat.....eeee....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...