Wednesday, October 28, 2009

TROUGH MY WINDOW

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


hellowwww my dearest fwensss......hai

how are you today....?? well hari ni....free la jugak....job yang lepas dah habis....more...pas submit kerja tu...Mr R cakap...." great job "

wah....kembang kuncup hidung nih bila di puji...hehehehe....malu2

jenuh I dok siapkan kerja2 tu.....rasa berbaloi bila Mr R puas hati dgn kerja yang I dah siapkan...

ha..cukup-cukup la tu....ari ni nak cite tentang... TROUGH MY WINDOW ..

pe kebenda tu...?? pe yang ada di sebalik jendela ku...??soal

http://www.aaawindowcleaning.com/images/woman_looking_through_window.jpg

tak de pape sebenar nya...saja nk share dgn u all tentang 1 iklan kt TV ni.....first time tengok...I dah jatuh hati....menarik sanagt...rakyat Malaysia kita dah semakin kreatif menghasilkan iklan-iklan yang hebat.....

u all yang tengok Tv sure dah pernah tengok iklan dari TM ni....nice...I like it soooo much...

jom tengok......




hrumm...menarik kan...??

http://blogs.warwick.ac.uk/images/animesoc/2006/03/14/kakashi_thumbs_up.jpg

thumbs up la untuk mereka yang berjaya menghasilakn idea kreatif nih..
lagu tema untuk iklan ni pun besh....dari BUNKFACE


14 comments:

Mr Swat said...

huhuhuhu.... yup.. iklan tm tu memang menarik.. mula2 ingat iklan maxis..... tapi tm da.....

Leeya Hezlin said...

iklan yg menarik..thanx coz share ngn kami.. :)

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Memang best kalu...keje kite di puji kan....
IKLAN tu mmg mantopppppppppp

nabilah_2908 said...

yeah Mr Swat...kita sependapat..:)

nabilah_2908 said...

sharing is carring...kan leeya..? hehe..:)

nabilah_2908 said...

hrumm..ramai yg minat rupanya...hehe..:)

hasni said...

yup
br 1st nengok kat cini
lucu
tp ok la
comel jek:-)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..nice sharing..malaysia boleh!!!!!!!

nabilah_2908 said...

iklan ni memikat hati...kan hasni..?

nabilah_2908 said...

yupp azah...malaysia boleh....(^_^)

Liyana said...

saya pun suka iklan ni..tOomey!!

cinta lea ixora said...

suke sgt iklan tu.... kreatip jgk diorang nie wt iklan kan...
sweet sgt.. hehe

BuLaN iTu aKu said...

betul2..saya pun suka tengok iklan tu

damaiinx said...

hi..
nabilah..
nice job...MR R
xsesasul...sayang ker ?
he3.....

iklan tu ...
memang...ade daya penarik
...feeling love bisnis..
wahaha....

tkene...wa cakap lu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...