Wednesday, November 25, 2009

ALAHAI KAWAN

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Ola......I'm back.....wek
hrumm...hari ni....I nak minta pendapat u all lagi...boleh kan...?? ye

kali ini tentang KAWAN......

http://www.aisquared.com/email/images/friend.png
Try imagine u all dalam situasi di bawah.....

Si A dan Si B ni boleh dikatakan berkawan baik juga la...nak dijadikan cerita mereka ni terpisah bila dah habis sekolah.

1 day....B call A...dia cakap dia ada berdekatan dengan tempat tinggal A ni...so A ni excited la juga bila B cakap nak jumpa, yerla dah lama sangat tak jumpa..

so....mereka berjumpa la...masa pergi tu..A sorang jer...tapi B bawa BF dia sekali... pada mulanya A tak kisah pun...

A masih ingt....B pernah cerita tentang BF dia...kata B...BF dia memenuhi ciri-ciri lelaki idaman si A...bila berjumpa...betul la apa yang si B cakapkan...so si A tumpang gembira la dengan kawan dia..coz kawan dia bertuah dapat bf yang boleh dikatakan dalam kategori 'HANDSOME'... digilai oleh ramai wanita..

masa mereka berjumpa tu....B tak layan sanagt kawan dia ni....depan A ...B dok berasmaradana dengan BF dia...dengan A....B cakap sikit-sikit jer...seolah-olah A ni jadi pemerhati...dah macam tengok drama cinta pulak...

Couple Dating

A tak faham kenapa B buat macam tu...apa motif B sebenarnya...ajak jumpa...tapi melayan BF dia jer...bila A minta diri nak balik ...B leh cakap

" eh....dah nak balik dh...kita tak sempat pun nak cerita panjang...."

u all fikir la.....macam mana nk cerita panjang..sedangkan si B asyik dengan BF dia...si A ni dah macam tunggul...

apa pendapat u all....??

A - si B ni saja nk meriak dengan A..nk tunjuk BF dia

B - si A ni sensetif sanagt kot....myb sebab dia single ( jealous)

C - lain-lain....(sila nyatakan)

haha...dah macam jawab soalan exam lak kan...??

http://blogs.wayne.edu/angelique/files/2009/04/exam.jpg

sorry....saja jer nak cari kelainan....emo21

oklah...ape pun pendapat u all...Nabilah terima....

jom kita share bersama....sharing is carring....hehehe...

I'm waiting dear fwenss.........makeup

11 comments:

aien~s corner said...

looo.. si B ni sja kot nk wat jeles..or dia mmg cm 2.. ish... byk sbb ni huhu

aRien de GreaT said...

B tu bengong...dh tau nk jmpa kwan yg lama xjmpa or pape je lah..xpyh la bwk bf..arin xpenah bwak bf jmpa mmber..die pun cmtu..mmber3..bf2...xde jmpa skali..sbb nnti ssh..ade yg akn trasa...xkesahla org tu sngle or not..msti la trasa..n bila bwk bf msti la lbih phtian kt bf..hmm


jap2..nabilah..si A tu awak ker??sabar yer klu itu awak...kwan awk tu mmg hmm..xbhti perut

mus said...

si B sgt kejam. ad ke ptut buat mcm tu. lbih baik xpayah jmpe si A klau mcm nk xnk je ckp. ish2.


sy mcm sme je mcm si A, tp situasi nye len sket lh. heh

niesz said...

ni mcm jdu wat A mcm tu..cam saje je nk tunjuk2 bf die.. kat nabilah je ni..tul x??hihi..niesz main teka jer..gurau je ek..mmg xpatut if si B tu wat A mcm tu..cam sengaje je nk tunjuk2 bf die..xpe..lpas ni si A tu xyah la ikut si B if mmg die ade ckp yg bf die pon ade skali..sure..jd bnda yg same..

Riesna Zasly said...

b tu sajer nak buat jeles... entah2 dia dok spedo jantan tu suruh jadi bf dia...

jadi a kenalah ketawa berdekah2 bahana itu... seronok dijeles oleh orang... hehe

nabilah_2908 said...

myb la gaknyer kn aien...hrumm.. :)

nabilah_2908 said...

yer ke A tu sy...? huhuhu...nth la...
1 bnda yg tak faham tu...dh lama x jumpe..tp kenapa lk nk wat mcm tu..? ape motif dia sbnr nye..

nabilah_2908 said...

hrumm...lain tu mcm mn mus...?
dia couple dgn admire Mus eh...pas tu bwa jumpa sekali..?

nabilah_2908 said...

hye niesz...
erm...myb la dia nk menunjuk...tp utk apa...kn dh lama tak jumpa...lebih dr 10 thn...gila gak si B ni kan...huhuhu...dh nm pun kawan...buruk baik..terpaksa la terima...

nabilah_2908 said...

mcm tu ke kak...?
erm...myb gak....tapi...kenapa...?
tu yg jd persoalannye...

Fatt Chin Choy said...

memang saja nak wat jeles kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...