Wednesday, November 11, 2009

APH 1st BIRTHDAY CELEBRATION - PART 1

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye..hye..hye.....wek

hrumm...if ikut Daisy Path...hari ni sepatutnya Birthday APH...tak pe la tu...start next year...tarikh rasmi untuk APA KATA HATI ialah pada 11 NOVEMBER

well....I mula berjinak-jinak dengan penilisan blog ni lama dah...sejak dari tahun 2006 lagi....tapi biasa nya...I luahkan di Myspace and Friendster...

tapi bila I tengok my friend setup blog...timbul pulak keinginan untuk set up blog sendiri...segalanya bermula di sini....di blog a jOurNey Of fAiTh..aN inVesTment in tHE fUTure.. thanks to aiSyaLiciOuS... more...aiSyaLiciOuS juga merupakan first follower untuk APH ni...

kemuadian aiSyaLiciOuS ni perkenalkan pula pada blog Life In Oman bertambah lah teruja...coz ni adalh blog my Lecturer masa study dulu...merangkap my fav. lecturer...kami panggil dia..Miss Nik ...Miss Nik sekarang ni berada di Oman jadi lecturer gak di sana..

after that...I mula buat blogwalking dengan menggunakan Blogger Navbar



berjalan dan berjalan....sampai lah I jumpa 1 blog ni...first time I masuk....I dah mula sukakan blog ni...so sehingga kini...setiap kali ada n3 baru...I tak kan ketinggalan untuk ikuti...sometimes..I comment...sometimes..I juz jadi silent reader jer...hehehe...emo21

blog ni juga banyak memberikan inspirasi untuk terus aktif dalam dunia blog ini...blog tersebut adalah blog yang bertajuk My Life as a Mother and Wife more...hari ni juga merupakan birthday penulis blog ni... to Kak Ai... HAPPY BIRTHDAY !!!!!

see....sama birthday dengan APH kan...heheheh....

so..kepada ke tiga-tiga blog yang I dah sebutkan di atas....I amat berbesar hati untuk memberikan Award sebagai tanda penghargaan....terima kasih ya.....



Nabilah sayngggggg kamu.....

Ha......untuk kawan-kawan yang lain pun ada jugak tau.....tampa kalian semua....takde la Nabilah kat sini....

blog u all pun banyk memberikan inspirasi pada Nabilah....itu adalah kenyataan...bukan statement yang sekadar untuk menyedapkan hati kalian semua....tak terlarat rasanya nk listkan ke semua blog2 tu...

ribuan terima kasih Nabilah ucapkan...if lah blog ni tak wujud...pasti ikatan persahabatan antara kita juga tak kan wujud kan...?? I'm sooooo glad that we met and become friends....

so..untuk kawan-kawan semua...sudilah kiranya unutk terima AWARD ni sebagai tanda penghargaan...just wannna let you know that.... I LOVE YOU....!!!! once again.....thanks... thanks for everything...:kiss:



sila ambil yer......just for you.....
ye

23 comments:

ai said...

ALAHAIIIIIIIIIIIII.....

TERHARUNYA AKU!!! MACEH YANG.

SAYANG KAT KAU JUGAK. muahss

ladymiaka86 said...
This comment has been removed by the author.
damaiinx said...

erm
...insyallah
temeceh..daun keladi
wahaha..

ladymiaka86 said...

alahai cik nabilah.. terharunya.. bg award lg.. nanti cik sue tepek kat blog cik sue oke!
anyway.. hepi bufday APH... *winkwink*

p/s: oppss.. sorry..delete 1st komen td.. typing error..ngeh3x..

nabilah_2908 said...

thnks kak coz sudi terima... :)

nabilah_2908 said...

DMX...jgn lupe amik tau... ;)

nabilah_2908 said...

hehehe..xpe...thnks.. :)

Liyana said...

nabilah...tak kan guna power point gambar cantik g2...serius lawa..mcm x caya je..

Ms.Independant said...

Wahhh~
Beshnye dpt award!!!
Kiss & hug utk APH!
Heee~

ps : Nanti frh amek k! Yayyy!~

ITU SALAH said...

SIS...watie nak jugak award tu..
cantek bangat..

fathiahRAIHANA said...

kak nabilah:)
tenks yaaa
n tahniah
keep bloggin utk ana bc
uke ?
:)

iloveyouutoo.

aRien de GreaT said...

nabilah...thanks dear...
even xnah jmpa...i believe yg nabilah ni sgt baik orgnyer...insyaAllah...

hasni said...

epi besday untuk blog sis nabilah:-)
teruskn berblog ok!
syg sis nabilah

Leeya Hezlin said...

nabilah..sori t'lmbt wish..epi belated burfday utk blog k..truskn b'blogging.. :)

aque said...

happy delate bufday nabilah..
wah... da genap setahun...kek?? nak ciket..
hehehe.....gurau jew....

ucapan dari farass : teruskan berbloging nie...
sangat sukew pemnulisan nabila yang sempoi2 tu.. huhuu....

nnt owg amek yew award tu...
thanks nabilah...

nabilah_2908 said...

hye liyana...
picture2 tu sy pinjam dengn pakcik google..pakcik photobucket..
tang wording n frame tu jer sy gune power point.. ;)

nabilah_2908 said...

time kasih farah... :)

nabilah_2908 said...

wati dear...
ambil la..
akk dah g tau cara2 nya at ur blog..
if ada masalh g wati g tau eh..
take care... :)

nabilah_2908 said...

hye ana...
thnks dear... :)

nabilah_2908 said...

hye arien....thnks tau..(^_^)
moga kita dpt jumpa 1 ari nanti...:)

nabilah_2908 said...

hye hasni..thnks...!!! syg hasni gak... jgn lupa amik yer award tu.. :)

nabilah_2908 said...

hye leeya...tak pe...sy pun terlambat gak nk wish bdy kt blog ni..hehehe....thaks yupp...sudi la terima award tu.. :)

nabilah_2908 said...

hye fara...
tau fara suka makan kek kan..?
hehehe...tp sorry dear..tak de la pulak..pape pun..thnks k.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...