Monday, November 02, 2009

JAWATAN KOSONG

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Happy Monday everyone......wek

well...di hari Isnin yang indah lagi syahdu ni....Nabilah nak offer Jawatan Kosong..jawatan di sektor Kerajaan....menarik bukan...??

kepada kawan-kawan yang

- sedang menanam anggur...
- sedang mencari peluang pekerjaan selepas grad nnti..
- or berminat nk beralih angin..tukar kerja...

boleh la apply...syaratnya cukup mudah....

jom kita tengok syarat-syarat dan kelayakkan nya yupp...

KELAYAKAN :

1. SPM / SPMV / STAM

2. DIPLOMA, IJAZAH, DALAM APA-APA LAPANGAN (LEBIH BERPELUANG)

KELEBIHAN :


1. Kerja di bawah kerajaan
2. Gaji pokok : RM1800
3. Elaun bulanan (Cola) : RM300
4. Elaun penginapan RM300
5. Uniform: RM450
6. Dobi RM200
7. Percuma kursus mempertahankan diri
8. Kenaikan pangkat secara lantikan dari ketua unit jawatan dan mengambil ujian khas

Sekiranya berminat sila hadir pada sesi temuduga dan dikehendaki membawa resume yang ringkas dan padat, sijil-sijil yang berkaitan, kad pengenalan diri serta gambar berukuran passport pada 26 NOVEMBER 2009 di Jabatan Pertahanan Awam yang berdekatan.

Bagi yang berkelayakan uniform akan diberikan 3 pasang setiap seorang dan kelengkapan lain (lengkap) serta perlu melaporkan diri 60 hari dari surat tawaran jawatan.


JAWATAN-JAWATAN YANG DITAWARKAN :


LAMPIRAN SILA KE BAWAH.


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jawatan:


1. Power Rangers
2. Kamen Riders
3. Ultraman
4. Sailormoon (wanita shj)
5.SURIA PERKASA HITAM (Cawangan Jepun)


emo21



hehehe....sorry guys....heheheh....keep on smiling ya.....


I loveee you.............muah



22 comments:

Ms.Independant said...

Dah agak dah...
Ni mesti dpt emel forward kat tmpt keje kan...
*wink2*

hasni said...

wuit
cik kak
td ingt iklan seyes
wlopon xmasuk akal
last2
tertipu bulat2
adei
notti ya

easza said...

huhuhu.. tipah tertipu....

nabilah_2908 said...

yupp farah...tul tu...hehehe...sy pun mula2 tertipu gak...hehe.. :)

nabilah_2908 said...

sorry hasni...hehehe...just for fun...hehehe...sorry again dear..:)

nabilah_2908 said...

easza..sorry dear....sj nk bergurau..suka suki...hehe.. :)

Mak Su said...

hahahhaha :)

Liyana said...

haha, msti org dh excited nak gi tetiba bengang..

ada_hairuni said...

tipah tertipu... hehe..

aRien de GreaT said...

hahaha...awal2 lgi arin dh agk mnde nih..dh kena ri tu ngn mmber..hahahaha...klakar je

Ikmal said...

haaa...

mai sini skarang i lak offer.

Sape nak keje kat FreeScale Semiconductor sbg engineer (byk jenis position), tanya lah i k :p

suraya said...

agak da sbb syarat nye longgar sgt :p

nabilah_2908 said...

hye mak su....thnks 4 the visit n comment...hehehe... :)

nabilah_2908 said...

hye liyana...
hrumm...sorry la pada siapa2 yg dok bengang ngn sy....huhu...sj jer nk mengusik...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye ada_hairuni
sorry dear....sj jer mengusik...ilangkan tension ari isnin..hehehe... btw...thnks 4 the visit.. :)

nabilah_2908 said...

ms sy kena...mcm arien gak...xctd bila baca syart2nya....at the end..gelak sendiri...heheh..:)

nabilah_2908 said...

hoho...Mr Ikmal offer jwtan 0 gak la..so..sape2 yg tgh mencari kerja..trutma dlm bidng ENG. sila la apply kt Mr Ikmal yupp...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye suraya...
thnks 4 the visit... :)

sorry eh....sy sj jer nk bergurau senda dgn kawan2 semua... :)

Cik Cookie said...

dah apply ritu
diorg reject sbb CC xckp sexy.

fa'el faweeyy said...

hihi ~ mmg besh ~ tertipu jua . :D

nabilah_2908 said...

hehehe..ala tukang intervw tu buta tu sis...hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye fa'el..mana link kamu...?
pape pun thnks 4 the visit ya... do visit me back... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...