Monday, November 16, 2009

LEMAS DALAM CINTA

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


hye fwens......hai

muaaahhhhh!!!!!! muah I miss you.......

lambat lak update hari ni...sebab...???? ha...tak yah g tau la..if tak g tau pun u all mesti dapat agak...betul tak..??:wink:

sekarang ni musim hujan kan....kesian Miss Red...tak berbasuh pun minggu ni...kotor sangat...dari warna merah jadi merah kelabu dah..hehehe...:laugh:

well...ari ni nak cite pasal LEMAS DALAM CINTA

u all pernah tengok tak drama ni...??

I dah pernah tengok sebelum ni..tapi semalam ada ulanagn kt TV 1...tu yang layankan gak...

hrumm...first time I tengok cite ni....I suke sangt...suke sangt tengok Fahrin n Scha...mereka memang sesuai bersama...setuju tak...???



even bila cerita ni diulang.....I still nak tengok gak....

I try cari kat you-tube...dah tak de la pulak....kita tengok gambar-gambar jer la eh.....

semua ni I amik kat umah Pakcik Google...

http://farm4.static.flickr.com/3522/3839552453_35cdde61a9_o.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2421/3840342552_53aa1b451e_o.jpg


sweet couple

hrumm.....tapi syangnyer....jodoh mereka tak panjang kan...?? putus jugak di tengah jalan...

what to do kan....dah takdir mereka....mana la tau satu hari..kot-kot mereka bersatu semula...huhuhu....tak pe la tu...

actually I tak minat Fahrin sangt...I minat pada Scha...suka jer tengok dia...cara dia berlakon...simple jer orang nya....

tak pe la tu.....moga berbahagia yer Scha....:kiss:

ha..ada lagi sorang pelakon perempuan yang I admire....nak tau sape...? dia ni pun simple gak orangnya....

http://mediamalaya.com/wp-content/uploads/2009/01/irma-hasmie3.jpg

cun kan dia nih...hrumm...untung la si Nabil dapat dia nih...huhuhu..
moga jodoh antara mereka berkekalan...(even I tak berkenan sangat pada Nabil..huhu..)
Amin......

hrumm...nape I dok cakap pasal artis lak hari ni eh...?? nth la....

sorry if u all kurang gemar n3 kali ni.....ketandusan idea la...hehehe...apa yang ada kt kepala ni jer I keluarkan on the dot...tak de nak rancang-rancang macam selalu....

oklah...dah time balik ni...I balik dulu ya...

take care everyone.... I love you....!!!!muah

p/s : pada kawan-kawan semua...sorry I tak sempat nak menziarah blog u all...hope esok I free...leh la jenjalan kt rumah u all semua ya....sorry.....


15 comments:

imHepPie said...

xsuka dorg kapel...suka fahrin saja ahaha

aRien de GreaT said...

huhuhu..sgt suka diorg...

Nur Hazlin said...

huhu , schaa n hasmie ;) .
dua2 cute !

niesz said...

huhu..rase cam sian lak ngah fahrin..slalu sgt jd mcm tu..

ntah la..xtau la sape sbnrnyer yg salah..susah2 pilih niesz je la kan..hahaha...

Mak Su said...

cemana pun, maksu doakan mereka-mereka itu bertemu kapel yang sherashi bersama :)

Ms.Independant said...

Ske tgk Scha jgk!
Cantek sgt!

:)

hasni said...

huhu
pembalasan
haha

nabilah_2908 said...

hye mimie..haha..tau awak tu minat sngt dengan fahrin kan.. ;)

nabilah_2908 said...

wah,,,sama la kita kan arien...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye lin... :)
yupp...mereka sangt cute..simple jer...sesungguhnya simple itu menawan.. :)

nabilah_2908 said...

hye niesz
hrumm..tu la kan...dah elok2 ngn scha..putus lak...

if ada jodoh ngn niesz..tak ke mana..hehehe... ;)

nabilah_2908 said...

hehe..tul tu maksu...
amin kan jer la...Aminnn....(^_^)

nabilah_2908 said...

hrumm...tul...cantik yg semula jadi...tak makeup pun ttp cantik.. :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...
nape cakap pembalsan lak tu..??

damaiinx said...

hi..
nabilah...

...lemas dlm cinta
cam..ne,nnak wat bantu pernafasan ek
heheheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...