Wednesday, November 18, 2009

MUSTACHE @ MISAI - PART 1

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hello dear fwenss....hai

ha...kenapa lak dengan Misai tu...??soal

erm....nak tau gak...pe pendapat u all tentang lelaki yang bermisai...??

http://images.quickblogcast.com/3/5/9/1/2/130445-121953/MoustacheMan_Optimized.jpg

http://www.blueprintpodcast.com/blog-images/moustache1.gif

bagi lelaki...u all rasa...best tak bila ada misai...or tak best...??

apa pula pandangan dari perempuan...suka tak pada lelaki yang bermisai...or tak...?? soal

jom kita kongsikan bersama...I'm waiting..........ye

23 comments:

niesz said...

huhu..xminat la laki bermisai ni..geli..hahaha..jahat tul mulut ni..

nabilah_2908 said...

tak jahat pun...masing2 ada pendapat mereka tersendiri...heheh... :)

watie said...

nmpak lebih cute klu lelaki bermisai..tapi xnak la terlampau serabut.
klu xde misai pun ok gak klu sesuai ngan muke..klu x sesuai anti dgelar aww nyah plak..
he3..

nurain rodze said...

lelaki klu yg ade misai tu ..
silalah kemas kan misai2 anda.
jgn la serabut .
sakit hati tgk kan?

tp ain xnak bf yg ade misai .
huhuwawahu ..

Riesna Zasly said...

paling geli bila kumis dibiarkan panjang tak terbela... sampai ada sebhgian bulu hampir nak masuk bibir... bila bersin atau selesema... ermmm aduhai... hilang selera makan...

hasni said...

sis nabilah
hasni lelaki xxxxxxxxxxxxxxxxxxsukaaaaaaaaaaaaaaaa misaiiiiiiiiii
janggut sejemput suka la:-)

aRien de GreaT said...

misai...xminat..heheh....sket2 sudah,,

tpi klu bab misai..dato' k xde sape leh lawan...hahah

Ms.Independant said...

Mcm Datuk K!
xske kot org ade misai.
Klo janggot i like.
Tp xmo yg pjg. Heheh

:P

kha!ruL Anuar said...

waa...ramai gak xske misai ek..hihih..kena cukur la nmpknyer..

tp mmg aku pun xske misai..kena cukur ar..aku bela janggut jer..huhuhu

Cik Cookie said...

Cik Cookie ada post dalam entry bulan Oktober.
tapi mmg xsuka sgt laa laki ada misai

Liyana said...

kurang suka laki misai cz nampak bengis...kan kalau tengok kat tv..kalau berlakon jahat, mesti ada misai..tambahan mata sepet..ahaha

nabilah_2908 said...

hrumm..betul gak tu kan watie...biasanya org bermisai ni..sesuai jer dgn rupe mereka..yg penting...kemas... ;)

nabilah_2908 said...

ain dear...jgn ckp tak nk tau...sometimes..apa yang kita tak nk tu yang kita dapat...hehehe...mcm CT..dia tak nak lelaki yg ada misai..last2 dpt Datuk K...heheh... ;)

nabilah_2908 said...

erk kak....yg tu..sy pun tak boleh terima...haih...loya lak bila membayangkannya...huhu... (^_^)

nabilah_2908 said...

hehehe...mcm tu yer hasni...
bagi akk la...erm...tak kisah sngt..yg penting kemas...ta k serabut..if la ditakdirkan akk dapat lelaki bermisai yg serabut...mau akk cukur..tak pun trim misai tu...bg elok sikit..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hehehe...Datuk K gak yg jd contoh kan arien...my dad pun ada misai gak tau...hehehe... :)
sy pernh byngkn if my dad tak de misai...eeeee......xsesuai....hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hrumm...ramai yg tak suka lelaki ada misai kan farah....erm..if sy..tak kisah la kot...org cakap lelaki yg de misai..romantik...hahaha... ;)

nabilah_2908 said...

hye kyrul...
erm...apa slhnya if nk ada misai...apa yang penting..??? kena kemas...hehe.. :)
tapi lelaki zmn sekarang memang tak suka nk bela misai..org2 veteren jer yg suka..huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hrumm...tak ingt lak n3 sis yg mn,,tk pe..nnti bila free sy singgah,,,,tp if dah jodoh...tak leh nk buat pe kan..?
try bayangkan Datuk K tak de misai...hrumm...mcm mn la rupe die eh..??huhuhu...

nabilah_2908 said...

betul gak tu liyana...ala adakalanya mereka ni nampakjer garang...cnth terdekat my dad...kt luar memang garang...tp yg benarnya kelakar...suka buat joke...tak de la garang mn...huhu... :)

nabilah_2908 said...

dapat disimpulkan di sini...bahawa golongan wanita zaman kini..tak berapa gemar akan lelaki yang bermisai,...huhuhu...(^_^)

imHepPie said...

x suka laki bermisai utk wat pakwe..tpi suka abah i bermisai

nabilah_2908 said...

haha..sm la kita mimie...my dad pun bermisai... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...