Thursday, November 19, 2009

MUSTACHE @ MISAI - PART 2

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

hye guys....hai

hari ni nak sambung tentang cerita semalam...tapi sebelum tu...just nak maklumkan bahawa I dapat award lagi...hehehe....award dari Mr Mus ..and I dah tayangkan di MY AWARDS feel free to visit MY AWARDS yupp....ye

ok...berbalik semula pada topik utama kita...tentang misai sekali lagi...

well...semalam kita cerita tentang lelaki bermisai.....apa pula pendapat u all tentang perempuan yang bermisai..???

http://ui13.gamespot.com/2700/moustache.png

apa pandanagn dari pihak lelaki tentang hal ini...??

perempuan pulak macam mana...?? rasa-rasanya malu tak if ada misai...?? or ada tak di antara kawan-kawan semua (perempuan) yang mempunyai misai...apa perasaan anda...??

dari segi agama pulak...apa hukumnya if kita cukur misai tu...??

http://www.womenwithmustaches.com/the_staches/madonnas_daughter.jpg

see....gambar anak penyanyi antarabangsa...anak Madonna..ada misai kan..??

nak tengok lagi...jom singgah kat

WOMAN WITH MUSTACHES

jom...kita kongsikan bersama.....nak tau gak ..apa pendapat u all semua.....

i'm waiting dear fwens.....shy

9 comments:

fa'el faweeyy said...

WEE~ TUMPANG LALU ~

kalu girl ade misai , better jgn shave an . lagi2 indians kan girl kebykn ade misai . itu keturunan .

tp ade je perawatan nak hilangkan bulu2 terlebih yg dianggap misai tu . tp kalau sy better untuk girl yg sgt nampak misainye buatlah rawatan utk prevent dari membezakan die dgn lelaki lain . :DD

damaiinx said...

hi..
nabilah....
misai...

kene..
jupe dokter,kot2 ade something len
kalo..lelaki dsunatkan mnipiskan supaya kemas....heheheh

aRien de GreaT said...

huishh...klu misai pompuan tu yg semulajadi nk bt cmne kan..tu smua berpunca dri hormon..tpi klu de yg sbgaja tu xtau la plak...heheh

imHepPie said...

kadang2 pompuan yg ada misasi nmpak manis gk..tpi seb bek xde hehe bulu kening pon xde huuu

Riesna Zasly said...

selalu menghadapi kes begini ketika berkecimpong dalam bidang kecantikan dulu... kebanyakan wanita benua india dan arab ada masalah berbulu begini... malah bukan sajer bermisai, tapi bulu halus tumbuh di seluruh muka dan tengkuk... macam ci gayah bertukar adik-adik ponen gitu...

cari terbaik, lihat dulu bulu tu memanjang dan ketebalannya... jika nipis elok jgn di usik... krn jika dicabut ia akan tumbuh lebih kasar lagi nanti...

jika tebal dan berasa tak selesa, dulu kami guna cara 'treading' untuk merawat mereka... buang bulu guna benang... sangat berkesan dan bulu kurang tumbuh lagi...

skrg kosmetik dah maju... boleh guna laser di saloon2... membunuh terus bulu2 itu...

guna veets pun bagus gak... ia lerai sendiri...

tapi, selalu lelaki suka pompuan yang ada bulu2 ala anak-anak rambut ni... sexy bagi mereka... hehehe

niesz said...

alamak!pompuan lak ade misai..emm..mesti segan kan..if cukur pon mesti lg lebat..baik biar jer..slalu nyer org yg ade misai ni bulu kening die mesti lebat kan..

hasni said...

huhu
ada gk kawn y ada misai
nipis2 halus gitu
cun gak per

Mak Su said...

errr, maksu tak tahu nak cakap apa bab ni... layanzz jer :)

fndrocka said...

aku tak arif sgt pasal perempuan bermisai...kesianlah kalau ada yg alami masalah bermisai samtu.apapun..rasanya dah ada rawatan secara biologi kut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...