Thursday, November 05, 2009

OH KEKASIH HATI KU SONGSANG

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Hye guys.....

nak tanye sikit....

if la BF u....BF yang u sayang sangt-sangat...dah lama bercinta...1 hari mengaku diri dia sebenarnya Gay...?? ape yang u all akan buat...??
kiranya ni cinta mati...takde lelaki lain dalam hati..hanya lah dia...

http://farm3.static.flickr.com/2283/2080863519_371a842c68.jpg



nota kaki tangan :

jangan la u all ingt BF Nabilah lak yang Gay yupp....
( bila masa pulak Nabilah dah ada BF...???tak cite punnn.....)
soal

sila abaikan persoalan itu yer kawan-kawan.....

kawan I yang minta pendapat ni...so tak salahkan if share with u all....


7 comments:

Ms.Independant said...

Ni based on pengalaman kazen kwn farah...

Dorang dh bercinta 3 taun. Mmg romantik gle laki tu. Mmg pandi sgt jage ati si gurl.

Pastu dorang kawen bru dpt tau yg si laki adlh gay sbab die tak sentuh lgsg gurl tu. Ble tanye klo xde nafsu kat gurl, nape nak kawen gak. Si laki jwb sbab dh syg sgt tp nafsu die kat laki je.
Akhirnye dorang cerai... wpun masing2 mmg syg giler...

So ikot kwn nabilah la nak nilaikannye...

:)

hasni said...

kalu tiba2 sidia ckp dia tu gay
time tu jgak sy lempang2 dia smpai pengsan
haha
gurau je
enta2 hasni y pgsn dgr pe dia ckp
huhu
kalu dia gay
mtk dia kembali ke pngkl jalan
kalu xleh gak
apa nk wat lagi
say gud bye kot kan

aRien de GreaT said...

alamak nabilah...sshnyer klu cmni...tpi nk bt cmner..syg ttp syg...cuma xjdi milik kita kot..tpi arin akn tggu..bersabar moga stu hri nnti dia akan brubah..insyaAllah..

Liyana said...

er...takut gak if dpt bf gay tp xtau..adui

Hisham said...

hye salam jengah..nice blog...kite tkr link k....
kalo dia gay bawa die p berubat ngn bomoh,,,hehe

nabilah_2908 said...

hrumm..susah kan...bila dah cinta mati...if sy...hrumm..bawa dia berubt..bantu dia sampai dia pulih..if kita tinggalkan jer dia...dia akan terus hanyut dlm jalan yang salah....

watie said...

wati stuju ngan sis punye comment~!!klu kite tinggalkan pastu die akn terus hanyut.lebih elok klu kite sendri yg jd perahu utk bwak die ke darat.(merepek sudah~~)
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...