Saturday, November 21, 2009

PAK GUARD MACHO

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Happy Saturday everyone.....pang

so...macam mana weekend u all,ada pepe program best tak...??
my weekend...erm...kat rumah jer..tak ke mana pun...petang nanti nak g belek2 Miss Red..cian dia dah 2 minggu dah berbasuh...dah jadi Merah Kelabu dah...hehehe...

maklumlah asik hujan jer...nak hantar car wash pun rasa tak berbaloi...emo20

saje jer update....

hrumm...nak tau tak...kat APA KATA HATI ni dah ada PAK GUARD tau...hehehe...macho la jugak...u all perasan tak...???

lor....tak perasan ke...?

ok..ok...tak pe...meh....I perkenalkan PAK GUARD MACHO ni kat u all...



ni la dia....macho kan...??
try tengok kat sebelah kiri blog ni...dia ada jer dok mengawal...
to visitors...jangan noty2 yupp....
somebody's watching you...
no

thanks to FCUCOMMUNITY untuk widget yg cool ni....ha..berminat...?? singgah la ke sana...macam-macam ada...

oklah..sampai sini dulu....

take care dear fwens......have a great weekend....

I LOVE YOU...............muah

10 comments:

aRien de GreaT said...

hahaha..trkrjut gak..bkk blog nabilah kuar mamat tuh..huhuhu cntek gak..

cinta lea ixora said...

hahahahahahaha...
nk gelak dulu.... comel la pulak wat pak guard cmtu..kahkah.....

hasni said...

ahaha
lucu la sis ni
siap upah pengawal lagi ni jaga blog

Budak Malu818 said...

adoihai..
baru ajer nk ngorat...
dh der,pakguard la plak..
ish~

nabilah_2908 said...

hye Arien..
sorry wat arien terkejut..hehehe...if berkenan arien leh singgah kt FCU...mcm2 ada.. :)

nabilah_2908 said...

lor..comel ke pak guard tu lea...hrumm...dh tak macho la nmpknyer...hehehe... :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...
erm..ok la tu kan..upah tapi tak kena bayar..FOC..spe tak mau..(^_^)

nabilah_2908 said...

hye budak malu...(^_^)

aiSyaLiciOus said...

sya pon ade gak tp bkn pak guard....hehe...try la tgk kat page...huhu..sgt comel!

nabilah_2908 said...

yg sya nyer..akk dh tgk dh...heart broken kan..? hehe..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...