Thursday, November 26, 2009

SALAM AIDILADHA

assalammualaikum Pictures, Images and Photos


Morning guys.....wek

Hrumm...esok dah raya kan...??

So dikesempatan ini..Nabilah nak wish.... SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA untuk semua yang beragama Islam...



ni kad untuk Raya Haji kali ni....kawan-kawan kat FB dah dapat dah...
nak send kat kawan-kawan kat Blog lak..

so..apa menu untuk raya kali ni....??soal

well...raya tahun ni...amat lah berlainan sekali buat Nabilah and adik-adik...coz...kami beraya without our parent..little bit sad...but...ist ok....

mencabar gak raya tahun ni....coz...for the first time in my life...I kena masak untuk juadah raya...hahaha....macam tak caye jer...

sebelum-sebelum ni...my mom yang masak...I tolong prepare bahan-bahan jer...yer la...hari2 biasa I masak....bila hari2 special...dah tentu lah nak rasa air tgn ibu kita sendiri..ye tak..?? even my mom penat macam mana pun ptg raya tu...pasti my mom kan masak... masak

suddenly....I miss my mom...huhuhu.....huu

tak pe....tinggal semingu jer lagi...pas tu...my parents dah balik dah....suka..suka..la..la..la..joget

pasal menu untuk hari raya nanti...if nak tau I masak pe....tunggu la I publish in my next entry yupp...

oklah....sampai sini jer celoteh suka suki untuk hari ni.....once again...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
MAAF ZAHIR BATIN

8 comments:

Ms.Independant said...

Nabilah masak sendri ke?
Mesti cedappp ni!
Nak skettt!!!

Camat Ari Raye Aidiladha Nabilah!

:)

hasni said...

akak msak apa??
cptla update
hehe
hasni makan nasi himpit n rendang ayam
tu pon
jiran sebelah rumah yang bagi
huhu
mujur ada jiran yang baik hati
xla sunyi sngt beraya kat kota kl ni
akak
slmt hari raya aidiladha ya

Liyana said...

selamat hari raya nabilah

Mr Jon said...

Selamat Hari Raya Nabila...

nabilah_2908 said...

selamat hari raya Farah... :)

nabilah_2908 said...

selamat hari raya Hasni....akk dh update dh..(^_^)

nabilah_2908 said...

selamat hari raya Liyana.. :)

nabilah_2908 said...

selamat hari raya Mr Jon...lama dah tak dengar kabar Mr Jon...hehe.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...